Facebook Pixel Τάιλερ Ντόρσεϊ: Περισσότερα χρήματα ο ΠΑΟ από Ολυμπιακό σε Ντόρσεϊ
Μπάσκετ
| 2024-03-24 20:57:00

Μεγαλύτερη προσφορά ο ΠΑΟ από Ολυμπιακό σε Ντόρσεϊ - Αλλάζει ξανά τα σχέδια Μπαρτζώκα ο Πετρούσεφ!

του Pick n' Scroll

"Ντου" των δύο ομάδων για τον γκαρντ της Φενέρ, ο οποίος φεύγει από τη Φενέρ και ψάχνει στην αγορά την επόμενη ομάδα του, από το κορυφαίο επίπεδο της Euroleague!

Ο Ολυμπιακός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα πριν από λίγο κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών και έτσι έκλεισε με άνετη νίκη (63-93) την κανονική περίοδο της Basket League. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, που δεν αντέχει σε κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια.

Το καλό για τους Πειραιώτες είναι ότι δεν είχαν κανέναν τραυματισμό και παράλληλα ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκούρασε παίκτες ενόψει του πολύ δύσκολου και κρίσιμου αγώνα με την Παρτίζαν στη Σερβία. Πολύ καλό νέο για την ομάδα του Πειραιά είναι και το γεγονός ότι ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα επιστρέψει στην δράση νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν. Ο τραυματισμός του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός, η αποθεραπεία του πηγαίνει εξαιρετικά.

 

Μέσα σε όλα, σήμερα βγήκε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ να εκφράσει την απογοήτευσή του για την κατάσταση, που βιώνει στη Φενέρ. Αλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι η συνεργασία των Τούρκων με τον ομογενή γκαρντ δεν πάει καλά εδώ και πολύ καιρό, από τότε, που ήταν στην ομάδα ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Ντόρσεϊ έχει κλειστό συμβόλαιο και για του χρόνου με την Φενέρ, αλλά το καλοκαίρι, που μας έρχεται, θα φύγει. Το θέμα είναι που θα πάει: Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό; Ή κάπου αλλού; Την απάντηση δεν την γνωρίζει κανείς, το σίγουρο είναι ότι αμφότεροι οι «αιώνιοι» τον θέλουν. Και για την αξία του και για το ελληνικό διαβατήριο, που διαθέτει. Ο Ολυμπιακός τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη, καθώς δεν έχει πολλά ελληνικά διαβατήρια.

Αλλά η προσέγγιση που θα γίνει στον παίκτη καθώς και τα χρήματα θα είναι εκείνα, που θα παίξουν τον βασικό ρόλο για την απόκτησή του. Ηδη άλλωστε τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός την παρακολουθούν την υπόθεση από πολύ κοντά. Δεν χρειαζόταν δηλαδή η σημερινή ανάρτηση του Ντόρσεϊ για να καταλάβουμε ότι η επόμενη χρονιά δεν θα τον βρει στη Φενέρ.

Στον Ολυμπιακό ο 28χρονος γκαρντ είχε ζήσει πολύ καλές στιγμές, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος, που έχει πιο βαθύ ταμείο. Ίσως και πριν από τον Ιούνιο να έχουμε μάθει που θα συνεχίσει την καριέρα του ο χαρισματικός αλλά γκρινιάρης γκαρντ της τουρκικής ομάδας.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα αδιανόητη πρόταση Γιαννακόπουλου σε Ναν - Φέρνει και... Μίχαϊλιουκ - Παραδοχή Σλούκα για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags