Facebook Pixel Sportdog.gr | Διάλεξε τον αντίπαλο του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ ο Ζέρβας! Μονακό ή Μπαρτσελόνα;
Μπάσκετ
| 2024-04-07 14:46:00

Διάλεξε τον αντίπαλο του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ ο Ζέρβας! Μονακό ή Μπαρτσελόνα;

Sportdog Team
Διάλεξε τον αντίπαλο του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ ο Ζέρβας! Μονακό ή Μπαρτσελόνα;

Ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων διαλέγει αντίπαλο για τα πλέι οφ της Euroleague.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού για τον σημερινό αγώνα με το Περιστέρι bwin και ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενέρ την Παρασκευή, για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν είναι θέμα επιθυμίας. Υπάρχει παρελθόν και με τις δύο. Είναι υποκειμενικό. Η προσέγγιση που κάνω στο μυαλό μου είναι πως η Μπαρτσελόνα είναι μεγαλύτερος σύλλογος, με ό,τι αυτό κι αν συνεπάγεται, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ματσάρει καλύτερα απέναντί της», ήταν η απάντηση του ρεπόρτερ της ομάδας στην ερώτηση Μπαρτσελόνα ή Μονακό για την προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών στα playoffs της Euroleague.

«Σε αθλητικότητα, δύναμη, προπονητή… Άσχετα αν πάρει το πλεονέκτημα έδρας, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να παίξει καλύτερα με έναν πιο έμπειρο προπονητή. Η Μονακό, από την άλλη, είναι πιο δυναμική, έχει έναν παίκτη που αν τον κοντράρεις ή την έδρα που είναι εκκλησία», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αν έπρεπε να διαλέξω οπωσδήποτε, θα διάλεγα την Μπαρτσελόνα, επειδή θεωρώ πως μπορεί να την ματσάρει καλύτερα. Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να φοβηθεί τίποτα ο Ολυμπιακός σε οποιαδήποτε σειρά αγώνων. Αν ο Ολυμπιακός έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, τότε θεωρώ ότι θα το παλέψει και θα βρεθεί σε άλλο ένα Final Four, για τρίτη σερί φορά, και αυτό θα είναι τεράστια επιτυχία για εκείνον να κάνει κάτι τέτοιο. Μιλάμε για ένα μικρό θαύμα, από τη στιγμή που η ομάδα που βρίσκεται μία μόλις νίκη μακριά από το πλεονέκτημα έδρας. Ο Ολυμπιακός θα παλέψει να κερδίσει και δεν θα επιλέξει οποιαδήποτε κατάσταση και με ένα κατάμεστο ΣΕΦ να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί σε αυτό το ματς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-δώρο σε Αταμάν για το F4 - Κλείνει… τώρα αθλητικό σέντερ ο ΠΑΟ - Στη "μαύρη λίστα" Μπαρτζώκα ο Τζέιμς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags