Facebook Pixel Greek Fantasy Challenge: Οι κορυφαίοι προπονητές
Μπάσκετ
| 2024-04-19 18:27:00

Greek Fantasy Challenge: Οι τρεις μεγάλοι νικητές της σεζόν στο Sportdog!

Sportdog Team
Greek Fantasy Challenge: Οι τρεις μεγάλοι νικητές της σεζόν στο Sportdog!

Το Greek Fantasy Challenge, το κορυφαίο παιχνίδι της EuroLeague που φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα από το sportdog.gr και το novasports.gr, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της EuroLeague να παρέχει καινοτόμες και συναρπαστικές εμπειρίες.

Αυτό που ξεκίνησε ως μία πλατφόρμα παιχνιδιού, εξελίχθηκε σε μία δυναμική διαδραστική κοινότητα φίλων του μπάσκετ, με περισσότερες από 46 χιλιάδες ομάδες να διεκδικούν τη θέση τους στην κορυφή.

Μέσα από την προσεκτική επιλογή των "φανταστικών" τους ομάδων, οι συμμετέχοντες βυθίστηκαν πλήρως στον ενθουσιασμό και την αγάπη τους για το μπάσκετ.

Μετά από εβδομάδες έντονου ανταγωνισμού το Greek Fantasy Challenge ανέδειξε τους top fantasy managers της φετινής διοργάνωσης:

1ος νικητής:

Κατακτώντας την ποθητή πρώτη θέση, ο Ηλίας Τέφας με την ομάδα του “NEW ENTRY” επέδειξε ασυναγώνιστες δεξιότητες και στρατηγική, εξασφαλίζοντας δύο εισιτήρια για το πολυαναμενόμενο Final Four 2024 στο Βερολίνο, και μία ετήσια συνδρομή ΕΟΝ+ από τη NOVA!

2ος νικητής:

Ο Βαγγέλης Παλαιολόγος, με την ομάδα του “VISSAS BC’, κατέλαβε τη δεύτερη θέση κερδίζοντας δύο εισιτήρια για το Final Four 2024 στο Βερολίνο αλλά και μία αυθεντική φανέλα ομάδας της EuroLeague.

3ος νικητής:

Αξιέπαινη είναι και η προσπάθεια του Γιώργου Μακρή με την ομάδα “Next Big Thing” που βρέθηκε στην τρίτη θέση εξασφαλίζοντας μία αυθεντική φανέλα ομάδας της EuroLeague.

Συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό τους. Σας περιμένουμε στην επόμενη συναρπαστική διοργάνωση του Greek Fantasy Challenge!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags