Ο Τσίμα Μονέκε διαφωνεί κάθετα με τις επιλογές για τις κορυφαίες πεντάδες της φετινής Euroleague, ενώ ο Μάικ Τζέιμς τονίζει πως οι οπαδοί δεν θα έπρεπε να παίρνουν μέρος στην ψηφοφορία γιατί είναι προκατειλημμένοι.

Ο φόργουορντ της Μπασκόνια με story στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε: «Όποιοι έφτιαξαν τις καλύτερες πεντάδες θα πρέπει να ντρέπονται για τον εαυτό τους».

Από την πλευρά του ο γκαρντ της Μονακό έγραψε τα εξής στο "X": «Λυπάμαι, οι οπαδοί δεν πρέπει να έχουν ψήφο στις ομάδες της Euroleague. Οι φίλαθλοι θα ψηφίσουν τις ομάδες και τους αγαπημένους τους παίκτες. Δεν είναι δουλειά τους να είναι αμερόληπτοι. Υποτίθεται ότι είναι προκατειλημμένοι. Οπότε νομίζω ότι η ψηφοφορία τους έχει κάνει κάποιες ομάδες να μπερδεύουν κατά τη γνώμη μου. Αλλά σε κάθε περίπτωση οι αληθινοί γνωρίζουν».

Θυμίζουμε ότι η κορυφαία πεντάδα της Euroleague αποτελείται από τους Ναν, Λεσόρ, Τζέιμς, Καμπάτσο και Χέιζ-Ντέιβις, ενώ στη δεύτερη πεντάδα επιλέχθηκαν οι Σλούκας, Λορέντζο Μπράουν, Μπόλντγουιν, Χεζόνια και Ταβάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζέρβας: "Για αυτό υπάρχει διστακτικότητα στην ανανέωση του Κάνααν"