Ο Ίφε Λούντμπεργκ αποτελεί παρελθόν από την ιταλική ομάδα και με ανάρτησή του έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την Μπολόνια.  Ο Δανός γκαρντ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά θα έχει τη Βίρτους πάντα στη καρδιά του. 

Πάντως, ο Σκανδιναβός άσος έχει βρει τη νέα του ομάδα και θα είναι η Παρτιζάν Βελιγραδίου. Ο Λούντμπεργκ τη φετινή σεζόν με την ιταλική ομάδα στην Euroleague μέτρησε 9,4 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Αγαπητοί άνθρωποι και οπαδοί της Μπολόνια, σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για μένα και την οικογένειά μου. Η υποστήριξη που μου δείξατε τα τελευταία δύο χρόνια ήταν εκπληκτική και είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό. Σε όλα τα σκαμπανεβάσματα  με επευφημούσες, συνέχιζες να πιστεύεις σε μένα και πάντα θα το εκτιμώ!

Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την εμπειρία να ζήσω και να παίξω στη Μπολόνια, το να νιώθω την αγάπη για το παιχνίδι και την ομάδα από τον κόσμο, είναι σίγουρα κάτι που ανταποκρίνεται στη δημοσιότητα όταν άκουσα για πρώτη φορά για την Basket City. Έχοντας γνωρίσει την ιταλική κουζίνα, τον καιρό και τον τρόπο ζωής είναι κάτι που η οικογένειά μου και εγώ έχουμε απολαύσει πραγματικά.

Θέλω να πω ευχαριστώ στον σύλλογο, τους προπονητές, όλο το προσωπικό και το πιο σημαντικό σε όλους τους συμπαίκτες μου. Εσείς με πιέζατε κάθε μέρα να γίνω καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, να γίνω καλύτερος φίλος και καλύτερος συμπαίκτης εντός και εκτός παρκέ. Σας αγαπώ παιδιά και θα αγαπώ πάντα όλες τις καλές και κακές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί.

Ήρθε η ώρα οι δρόμοι μας να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά πάντα θα νιώθω σαν «Βιρτουσίνι». Σας ευχαριστώ για όλα!