Αλεξάντερ Μπαλτσερόφκσι: Συνέντευξη στο BasketNews έδωσε ο Πολωνός σέντερ του Παναθηναϊκού μέσω της οποίας ποθέωσε τον Κώστα Σλούκα και τόνισε πως ήταν ο MVP της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στον Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πάντως ότι η χρονιά για τον ίδιο ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Για την σεζόν του: «Δεν ήταν η ευκολότερη σεζόν για εμένα. Είχε καλές και κακές στιγμές, έπαιζα, δεν έπαιζα. Δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τον εαυτό σου σε αυτή την κατάσταση όταν δεν ξέρεις αν θα παίξεις ή πότε θα έρθει η στιγμή σου. Τα τρόπαια μπορούν να θεραπεύσουν τα πάντα για εμένα και για όλους που δεν έπαιξαν αρκετά φέτος ή όσο θα ήθελαν».

Για την σεζόν της ομάδας: «Δεν είναι εύκολο να είσαι σε μία ομάδα που όλοι μπορούν να είναι All-Star στην Euroleague. Ήταν η πρώτη μου πραγματική σεζόν στην Euroleague και ελπίζω πως θα είχε πάει λίγο διαφορετικά. Αλλά πρέπει να συνεχίσεις. Είμαι νέος, έχω πολλά να μάθω. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αλλά αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι το πρωτάθλημα και η Euroleague. Καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε από την αρχή της σεζόν. Όλοι είναι χαρούμενοι, ανεξαρτήτως των καταστάσεών τους».

Για τον Αταμάν: «Όταν μιλάει ξέρεις πως θα γίνουν όσα λέει. Είχε τρελή εμπιστοσύνη στον εαυτό του και σε εμάς από την αρχή της σεζόν. Το είπε και έγινε».

Για τον MVP της σεζόν: «Όλοι ξέρουν ποιος είναι. Ο Κώστας Σλούκας. Σίγουρα. Έκανε τρομερή εμφάνιση στο Game 5. Τρελή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ήταν επίσης MVP του Final Four», είπε ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.