Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει το ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, καθώς το γεγονός ότι η ομάδα δεν κέρδισε την Ευρωλίγκα αλλά ούτε και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ - Ήδη έχει αποχωρήσει ο Κάαναν από το ρόστερ, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν οι Λουκ Σίκμα, Ίγκνας Μπραζντέικις και Μιχάλης Λούντζης.

Ήδη υπάρχουν διάφορα ονόματα που έχουν συνδεθεί με τους Πειραιώτες, όπως είναι οι Τάιλερ Ντόρσεϊ και Ουίλ Κλάιμπερν, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ρεπορτάζ που θέλει τους Φαλ και Μιλουτίνοφ να φουλάρουν για να αποκτήσουν ελληνικά διαβατήρια.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Σορώτο, προπονητή που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στα παρκέ, προκειμένου να σχολιάσει πώς θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό αλλά και τι θα αλλάξει στο Λιμάνι πιθανή επιστροφή τού Σάσα Βεζένκοφ.

"Δεν χρειάζεται πανικός στον Ολυμπιακό - Καμία προσθήκη σε αυτή τη γραμμή - Φέρε περιφερειακούς"

Κύριε Σορώτο τι χρειάζεται η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό, μετά την αποτυχία της κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και της Ευρωλίγκας.

"Ηρεμία. Να καθίσουν οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες στα χέρια τους, να δουν τι καλό και κακό έγινε, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες επιπέδου. Δεν χρειάζεται πανικός, δεν είναι καλός σύμμαχος".

Ενίσχυση;

"Έχει πολλά συμβόλαια, στη γραμμή των ψηλών δεν θέλει καμία προσθήκη εκτός αν αυτή η προσθήκη είναι ο Βεζένκοφ. Εκεί που σίγουρα χρειάζεται προσθήκες είναι στη γραμμή των περιφερειακών παικτών".

"Στον Ολυμπιακό θα αποδώσει καλα ο Ντόρσεϊ -  Έτσι θα γινει 3άρι ο Πίτερς - Αδιανόητο για Μπαρτζώκα"

Ατυχία με Έβανς και Ντόρσεϊ στο προσκήνιο.

"Είναι μεγάλη ατυχία για τον Έβανς, γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Ντόρσεϊ έπαιξε καλά στον Ολυμπιακό, αλλά είναι γεγονός ότι τα επόμενα βήματά του δεν ήταν απόλυτα πετυχημένα. Μπορεί σε ένα περιβάλλον όπως είναι ο Ολυμπιακός, να αποδώσει αυτά που θέλει. Σίγουρα είναι και το διαβατήριο που ψάχνει ο Μπαρτζώκας και είναι σημαντικό".

Ήδη γράφτηκε και το όνομα του Κλάιμπερν για τη θέση 3 στον Ολυμπιακό.

"Νομίζω ότι σε αυτή τη θέση θα εξαρτηθούν πολλά από το αν θα επιστρέψει ή όχι ο Σάσα Βεζένκοφ. Σε αυτή την περίπτωση θα πάει στη θέση 3 ο Πίτερς".

Να κλείσουμε με ένα σχόλιο για τη μουρμούρα που υπήρξε γύρω από το πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα;

"Δεν είναι απλά τραβηγμένο, είναι αδιανόητο. Να μην λαμβάνουν υπόψη την γκρίνια των οπαδών του Facebook. Δεν τίθεται θέμα Μπαρτζώκα, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης αν έχει προσφέρει".