Ο Παναθηναϊκός έκανε το "μπαμ" με την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, αλλά ο Εργκίν Αταμάν προανήγγειλε νέα μεταγραφή-"βόμβα" στους Πράσινους!

Ο τεχνικός του Επτάστερου μίλησε σε τουρκικό Μέσο και αποκάλυψε ότι μπορεί να γίνει ακόμα μία πολύ σημαντική μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό, χωρίς να... μαρτυρά για ποιον παίκτη πρόκειται.

«Μπορεί να κάνουμε μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Επιτρέψτε μου να κρατήσω το όνομα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αταμάν σε δηλώσεις του, όπου αναφέρθηκε και στους Μπράουν-Σλούκα.

«Αυτό που κάναμε στον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολο πράγμα. Πηγαίνετε και βάλτε την Μπαρτσελόνα να παίξει τον τελικό... Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 17ος την περασμένη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είχε 6 πρωταθλήματα EuroLeague, αλλά οι Έλληνες λένε ότι αυτή η σεζόν είναι ιστορική. Δύο ημέρες μετά την Ευρωλίγκα, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μου τηλεφώνησε και με συνεχάρη λέγοντάς μου: "Η ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε εδώ συνέβαλε πολύ στην αδελφότητα του τουρκοελληνικού λαού"», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στον Κώστα Σλούκα είπε: «Μετά από κάθε αγώνα έλεγε “ακούστε τον καθηγητή, θα μας κάνει πρωταθλητές”. Είχαμε αμοιβαία εμπιστοσύνη. Τον σέβομαι και με σέβεται».

Αναφερόμενος στα σενάρια για προσπάθεια να δοθεί τουρκικό διαβατήριο στον Κέντρικ Ναν ανέφερε: «Δεν είχαμε καμία επαφή με τον Ναν. Ο κόσμος πιθανότατα σκέφτεται κάπως έτσι: “Ο Κέντρικ είναι ο καλύτερος επιθετικός παίκτης στην Ευρώπη και συνεργάζεται με τον Εργκίν Αταμάν, μπορεί να τον πείσει”. Ωστόσο, αυτό είναι ένα θέμα που με ξεπερνάει».

Δείτε παρακάτω: