Νέα μεταγραφική "βόμβα" στον Παναθηναϊκό προανήγγειλε νωρίτερα το απόγευμα, μιλώντας σε τουρκικό Μέσο, ο Εργκίν Αταμάν και έκτοτε έχουν αρχίσει τα σενάρια για τον ποιον εννοούσε ο προπονητής του Τριφυλλιού.

Προηγούμενα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Πρωταθλητής Ευρώπης ψάχτηκε για την περίπτωση του Ντάνιελ Τάις από το NBA, ωστόσο πληροφορίες του "Euroleague news" έκαναν λόγο για ένα άλλο όνομα, στο οποίο αναφερόταν μάλλον ο Αταμάν.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης που φέρεται να εννοούσε ο Τούρκος προπονητής είναι ο Τορνίκε Σενγκέλια, ένας παίκτης που πέρυσι έφτασε μια ανάσα από την μετακίνησή του στους Πράσινους, ωστόσο τότε δεν τον άφησε να φύγει η Βίρτους Μπολόνια.

Σύμφωνα, πάντα, με το ρεπορτάζ του "Euroleague news", ο προπονητής του Παναθηναϊκού εκτιμάει πολύ τον Γεωργιανό πάουερ φόργουορντ και του αρέσει πολύ με αποτέλεσμα να τον διεκδικήσει ακόμη ένα καλοκαίρι, για να τον κάνει αυτή τη φορά δικό του.

Όπως τονίζεται, η προσφορά του "Επτάστερου" φέρεται να είναι μεγαλύτερη από αυτή του Ερυθρού Αστέρα για τον Σενγκέλια και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του 32χρονου άσου.