Δημοσίευμα της Repubblica-Bologna αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται "ζεστά" για την απόκτηση του Τορνίκε Σενγκέλια, όμως τονίζει ότι προτεραιότητα των Πράσινων είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, επιβεβαιώνοντας μέχρι... κεραίας το ρεπορτάζ του Sportdog.

«Ο Σενγκέλια αξιολογεί τις προτάσεις που έχει: η πιο μεγάλη είναι του Ερυθρού Αστέρα, αλλά μόνο για έναν χρόνο, η μεγαλύτερη σε διάρκεια είναι της Μπαρτσελόνα αλλά με χαμηλότερες αποδοχές και η πιο επίμονη του Παναθηναϊκού, που όμως για το ‘4’ έχει προτεραιότητα τον Βεζένκοφ. Και μετά υπάρχει η Βίρτους», αναφέρει το ρεπορτάζ των Ιταλών.

Θυμίζουμε ότι ο "Επτάστερος" είχε βρεθεί μία ανάσα από την μεταγραφή του Σενγκέλια το περσινό καλοκαίρι, προτού τελικά καταλήξει στο "μπαμ" με τον Χουάντσο Ερναγνκόμεθ, αλλά η Βίρτους Μπολόνια δεν τον είχε αφήσει να φύγει τότε.

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την ιταλική ομάδα μετρώντας 14,5 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ, 1 ασίστ και 17,4 στην αξιολόγηση σε 27:25 κατά μέσο όρο.

Όσον αφορά στον Βεζένκοφ, ο Βούλγαρος άσος έχει κλειστό συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς και είναι πιθανό να αποχωρήσει με ανταλλαγή. Αν απεμπλακεί από συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ, η επιστροφή στην Ευρώπη είναι πιθανή, με τον Ολυμπιακό να έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή του, αλλά τον Παναθηναϊκό να θέλει να ρίξει τη "βόμβα" με την απόκτησή του.