Το θέμα του Σάσα Βεζένκοφ είναι στην τελική του ευθεία με τον Βούλγαρο σούπερ σταρ να είναι έτοιμος να ξαναφορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έκαναν μεγάλες προσπάθειες, ειδικά τον τελευταίο καιρό, για να υπογράψουν τον 29χρονο πάουερ-φόργουορντ, και πλέον μένουν λίγα πράγματα, ώστε η τεράστια μεταγραφή να ολοκληρωθεί.

Ο Παναθηναϊκός τον ήθελε, του έδινε πάρα πολλά χρήματα, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για τον Βεζένκοφ να πάρει τον δρόμο προς το ΟΑΚΑ. Είναι δεμένος με τον Ολυμπιακό και το δείχνει για μία ακόμη φορά. Χρειάστηκε βέβαια οι Αγγελόπουλοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και οι Σκινδήλιας και Μπαφές να πάνε στην Βουλγαρία, ώστε να πείσουν το δικό τους παιδί να γίνει και πάλι δικό τους.

Τα χρήματα φτάνουν πολύ ψηλά για αυτή την μεταγραφή. Είναι χρήματα που μόνο στην υπόθεση Τζος Τσίλντρες είχε δώσει ο Ολυμπιακός. Μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην Ευρώπη διαχρονικά.

Οι Αγγελόπουλοι, όμως, έπρεπε να το κάνουν. Υπήρχε μεγάλη πίεση από τον κόσμο για μία μεγάλη μεταγραφή και ο Βεζένκοφ είναι η ιδανικότερη.

Μένει πλέον να φανεί αν θα γίνει μία ακόμη τρομερή κίνηση τύπου Φουρνιέ. Από το ρεπορτάζ βγαίνει ότι μεταγραφή θα γίνει μόνο με αποχώρηση κάποιου γκαρντ. Κάτι, που δεν αποκλείεται να συμβεί. Ο Ουίλιαμς-Γκος μοιάζει ασφαλής, τον ΜακΚίσικ, όμως, τον θέλει η Μονακό.

Γίνονται φοβερά πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ, η συνέχεια αναμένεται επίσης εντυπωσιακή και ίσως ακολουθήσει ανάλογο χτύπημα από τον Παναθηναϊκό τις επόμενες ώρες. Η φημολογία είναι έντονη, οι «πράσινοι» δουλεύουν κάποιες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται να σκάσει κάποια βόμβα από το ΝΒΑ. Ο Αταμάν έχει 2-3 περιπτώσεις στο νου του και ίσως σκάσει κάποια από αυτές τα επόμενα 24ωρα, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας.