Τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες με πρωταγωνιστή τον Κροάτη φόργουορντ/σέντερ, Ντάριο Σάριτς, αποκάλυψε η εφημερίδα "Denver Post".

Ο 30χρονος άσος, που πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Προολυμπιακό τουρνουά, ήταν για μερικές ώρες στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναζητά παίκτη για την θέση "5", ωστόσο γρήγορα... έσβησε ο καπνός καθώς ο παίκτης αποφάσισε να παραμείνει στο NBA.

Όπως αναφέρει ο Μπένετ Ντουράντο, στην εφημερίδα "Denver Post": "Εξι μέρες μετά την έναρξη της free agency, το Ντένβερ ήταν μια από τις τελευταίες ομάδες που δεν είχαν αποκτήσει παίκτη σε αυτή την offseason. Μέρος της καθυστέρησης με τον Σάριτς, ήταν το δικό του δίλημμα. Οι Νάγκετς τον έβλεπαν ως κορυφαίο στόχο, αλλά ήταν στη διαδικασία να αποφασίσει αν ήθελε να παίξει στο ΝΒΑ ή στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με πηγή της λίγκας".

"Για αυτόν εξέφρασαν ενδιαφέρον πολλές ομάδες του ΝΒΑ, αλλά και ο Παναθηναϊκός. Το Ντένβερ, ένιωθε σιγουριά για τον Σάριτς, ακόμη και όταν άλλοι ελεύθεροι παίκτες απομακρύνθηκαν από το ταμπλό την περασμένη εβδομάδα", τονίζει το εν λόγω ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε ότι ο Σάριτς, την περασμένη Κυριακή (7/7) έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής, αφού ενεπλάκη σε καυγά σε μαγαζί της παραλιακής, μαζί με τον συμπαίκτη του στην Κροατία, Ίβιτσα Ζούμπατς.