Ο Σάσα Βεζένκοφ φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό και αυτόματα υπάρχει ερωτηματικό για το μέλλον κάποιων παικτών, όπως ο Μιλουτίνοφ και ο Πετρούσεφ.

Εφόσον γυρίσει ο 29χρονος άσος στους Πειραιώτες, θα υπάρξει συμφόρηση στους ψηλούς και, σύμφωνα με το «Μοzzart Sport», τόσο η Παρτιζάν όσο και ο Ερυθρός Αστέρας… καραδοκούν για τους συμπατριώτες τους, που αγωνίζονται στους κυπελλούχους Ελλάδας.

«Αν ο Βεζένκοφ πάει στον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να επηρεάσει το μέλλον ενός από τους δύο Σέρβους διεθνείς, του Φίλιπ Πετρούσεφ και του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Παρτιζάν θα ήθελε να φέρει πίσω τον Μιλουτίνοφ και ο Ερυθρός Αστέρας τον Πετρούσεφ.

Οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα έχουν ήδη συναντηθεί με τον Φίλιπ και αυτή τη στιγμή είναι πιο ρεαλιστικό το σενάριο να λύσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, σε σχέση με τον Μιλουτίνοφ, ειδικά μετά το γεγονός της μεταγραφής του Μπράντον Ντέιβις στην Παρτιζάν, που θα είναι προφανώς η κύρια επιλογή στη θέση του σέντερ για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς», αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα.