Ενας από τους παίκτες που εντυπωσίασαν στους Ολυμπιακούς αγώνες ήταν ο Μπρούνο Καμπόκλο. Ο Βραζιλιάνος φόργουορντ έκανε σούπερ εμφανίσεις σε όλο το τουρνουά και ανέβηκε και πάλι στην εκτίμηση όλων.

Ο Καμπόκλο είχε ξεκινήσει ως μεγάλο ταλέντο, για αυτό και από 19 ετών είχε πάει στο ΝΒΑ. Εμεινε για χρόνια εκεί χωρίς, όμως, να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Από κει και πέρα άρχισε τις…βόλτες, παίζοντας είτε στη χώρα του, είτε σε μικρομεσαίες ομάδες της Ευρώπης όπως η Λιμόζ και η Ουλμ. Μέχρι που πέρυσι το φθινόπωρο τον πήρε στα χέρια του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η Παρτίζαν δεν έκανε καλή πορεία αλλά ο Καμπόκλο έγινε και πάλι σπέσιαλ παίκτης στα χέρια του θαυματουργού Ζοτς. Με αποτέλεσμα όλος ο μπασκετικός κόσμος να μιλάει για αυτόν.

Σύμφωνα με αναφορές από τις ΗΠΑ οι Κλίβελαντ Καβαλίερς σκέφτονται να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους, ενώ τις τελευταίες ώρες υπάρχει σύνδεση και με τον Παναθηναϊκό. Σύνδεση, όμως, που κυρίως προέρχεται από βραζιλιάνικο τραγούδι, που έβαλε στο διαδίκτυο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Πολλοί συνέδεσαν τη κίνηση αυτή του Γιαννακόπουλου με τον Καμπόκλο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός με την καλή έννοια στο twitter.

Ο Παναθηναϊκός είχε προσπαθήσει παλιότερα να αποκτήσει τον Καμπόκλο (όταν προπονητής ήταν ο Γιώργος Βόβορας), αλλά το θέμα δεν είχε προχωρήσει.

Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένως, οι «πράσινοι» δεν αγχώνονται για το κομμάτι της τελευταίας τους μεταγραφής, έχουν στο μυαλό τους τον Τούρκο Ομέρ Γιουρτσεβέν και γενικώς κοιτάζουν κάθε πολύ καλή περίπτωση, που μπορεί να προκύψει.

Δεν αποκλείεται να κοιτάξουν και τον Καμπόκλο, αν ειδοποιηθούν ότι μπορεί να φύγει από την Παρτίζαν με την οποία έχει συμβόλαιο. Είναι άλλωστε ένας παίκτης, που μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των ψηλών και ταιριάζει ακόμη καλύτερα από τον Γιουρτσεβέν καθώς είναι πολύ κινητικός σε αντίθεση με τον Τούρκο, που είναι πιο βαρύς, όντας παίκτης, που ακουμπάει περισσότερο στην θέση «5». Πιο συγκεκριμένα ο Καμπόκλο είναι 4άρι, που μπορεί να παίξει και σέντερ, αλλά που μπορεί να παίξει και στο «3». Τα κάνει όλα, δηλαδή, και συμφέρει.