Πρόταση για την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός!

Ο Τούρκος σέντερ είναι ο "εκλεκτός" του Εργκίν Αταμάν για την θέση του σέντερ, με τον τεχνικό του Τριφυλλιού να έχει μιλήσει προ ημερών για τον συμπατριώτη του και την επιθυμία του να τον εντάξει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο 26χρονος άσος δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες από τους Νικς, ωστόσο απορρίφθηκε από την ομάδα της Νέας Υόρκης, όπως ανέφερε έγκριτος ρεπόρτερ του ΝΒΑ. Αυτό έχει ως συνέπεια να ανοίξει ο δρόμος για την κίνηση του Παναθηναϊκού, που αναμένεται να προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του παίκτη το επόμενο διάστημα.

Ο Γιουρτσεβέν αγωνίστηκε σε Μαϊάμι Χιτ και Γιούτα Τζαζ την προηγούμενη τριετία, ενώ έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι και η ιδέα της επιστροφής στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού φαίνεται πως τον συναρπάζει.

Από ‘κει και πέρα, μένει να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το Τριφύλλι, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τούρκου ψηλού.

Ο Γιουρτσεβέν είχε 5 πόντους και 4,6 ριμπάουντ μέσο όρο στα 113 ματς κανονικής περιόδου που αγωνίστηκε την προηγούμενη τριετία στο ΝΒΑ.