Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε τις εκατέρωθεν καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τον αδερφών Αγγελόπουλων.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε καταγγείλει τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τα λεγόμενα περί παράνομων ενεργειών στο θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στους πρωταθλητές Ευρώπης κατά την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ.

Με τους αδερφούς Αγγελόπουλους σε μία από τις καταγγελίες του να προσφεύγουν για την απάντηση του Γιαννακόπουλου στο Instagram, που όπως ο ίδιος είχε τονίσει όμως η ανάρτησή του δεν είχε καμία σχέση με αθλητικό θέμα.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

117/20-8-2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απορρίπτεται η υπ' αριθ. πρωτ. 145/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) κατά: 1) του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καθώς και 2) της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ).

116/20-8-2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απορρίπτεται η υπ' αριθ. πρωτ. 144/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) κατά των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθώς και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ).