Οι φίλοι του EuroLeague Fantasy Challenge περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη της σεζόν 2024-25. Έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις στη συνολική εμπειρία, οι οποίες θα πρέπει να φέρουν τους διαχειριστές ακόμα πιο κοντά στη δράση.

Για όσους γνωρίζουν το EuroLeague Fantasy Challenge, το βασικό πλάνο θα παραμείνει το ίδιο. Οι fantasy μάνατζερ λαμβάνουν 100 μονάδες για να φτιάξουν μια ομάδα τεσσάρων γκαρντ, τεσσάρων φόργουορντ, δύο σέντερ και ενός προπονητή.

Οι ομάδες θα κερδίζουν πόντους κάθε αγωνιστική με βάση τις επιδόσεις των παικτών τους στους πραγματικούς αγώνες της EuroLeague. Οι μάνατζερ μπορούν να κάνουν έναν περιορισμένο αριθμό ανταλλαγών παικτών μετά από κάθε γύρο. Και οι καλύτερες ομάδες έχουν δικαίωμα να κερδίσουν βραβεία!

Πέρυσι παρουσιάστηκε μια νέα σελίδα στατιστικών και απεριόριστες ανταλλαγές παικτών μετά από ορισμένους γύρους. Οι "προπονητές' μπορούν επίσης να κάνουν απεριόριστες αλλαγές στα ρόστερ τους κατά τη διάρκεια της postseason, ξεκινώντας από το Play-In Showdown πριν συνεχίσουν στα πλέι οφ και το Final Four.

Τι νέο υπάρχει λοιπόν για τη σεζόν 2024-25;

Η εφαρμογή και ο ιστότοπος έχουν ανανεωθεί, προσφέροντας μια ενημερωμένη εμφάνιση και αίσθηση που συνάδει με τις συγκινήσεις της EuroLeague. Έχει γίνει προσαρμογή και στις συναλλαγές. Πριν από κάθε γύρο, εξαιρουμένων εκείνων όπου είναι διαθέσιμες απεριόριστες συναλλαγές, οι μάνατζερ μπορούν είτε να ανταλλάξουν τέσσερις παίκτες και να διατηρήσουν τον μάνατζέρ τους είτε να ανταλλάξουν τρεις παίκτες και να αλλάξουν τον μάνατζέρ τους.

Υπάρχουν περισσότερα. Οι παίκτες των οποίων οι ομάδες είχαν αναβληθεί το παιχνίδι τους δεν θα έχουν πλέον διπλασιασμό του σκορ τους εάν επιλεγούν ως αρχηγοί. Αυτό αποφεύγει μια κατάσταση όπου ένας μάνατζερ φαντασίας μπορεί να εγγυηθεί έναν ορισμένο αριθμό πόντων από αυτόν τον παίκτη.

Υπάρχουν επίσης νέες ημερομηνίες για απεριόριστες συναλλαγές:

Μετά τον 4ο γύρο: 19-23 Οκτωβρίου
Μετά τον Γύρο 10: 16-20 Νοεμβρίου
Μετά τον Γύρο 17: 21-26 Δεκεμβρίου
Μετά τον Γύρο 22: 18-23 Ιανουαρίου
Μετά τον Γύρο 26: 8-27 Φεβρουαρίου

Τσατ οι «προπονητές»

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, οι προπονητές του EuroLeague Fantasy Challenge μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους για πρώτη φορά μπαίνοντας σε μια ομάδα WhatsApp ή Telegram που ονομάζεται League Chat, με τον διαχειριστή να μπορεί να προσθέσει τον σύνδεσμο τόσο για ιδιωτικά όσο και για δημόσια πρωταθλήματα.

Η λίστα των διαθέσιμων βραβείων για τη σεζόν 2024-25 περιλαμβάνει εισιτήρια για αγώνες, επίσημες φανέλες και μπάσκετ της EuroLeague, συνδρομές στην EuroLeague TV και πολλά άλλα, που επισημαίνονται από το μεγάλο έπαθλο: ένα πακέτο VIP για τον νικητή και έναν φίλο που θα παρευρεθεί στην Turkish Airlines του 2025 Final Four της EuroLeague, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων, τεσσάρων διανυκτερεύσεων ξενοδοχείων και εισιτηρίων VIP.

Οι εγγραφές ανοίγουν σύντομα, οπότε ετοιμαστείτε να ανταγωνιστείτε χιλιάδες οπαδούς του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο και να αποδείξετε ότι έχετε ό,τι χρειάζεται για να πετύχετε στο EuroLeague Fantasy Challenge.