Γίνε ο καλύτερος προπονητής της σεζόν ή του μήνα και... σήκωσε τρόπαια με πλούσια δώρα. Το Euroleague Greek Fantasy Challenge, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ, επιστρέφει και μοιράζει πλούσια δώρα στους αναγνώστες του Sportdog.gr.

Για να πάρεις μέρος στη λίγκα μας πρέπει να βάλεις τον κωδικό 34535-FANGR

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Εργκίν Αταμάν συμπλήρωσαν τα ρόστερ τους και ετοίμασαν τις ομάδες τους για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς και τώρα ήρθε η σειρά σας!

Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ έχει ξεκινήσει επίσημα και είναι έτοιμο να συναρπάσει.

Για όσους γνωρίζουν το EuroLeague Fantasy Challenge, το βασικό πλάνο θα παραμείνει το ίδιο. Οι fantasy μάνατζερ λαμβάνουν 100 μονάδες για να φτιάξουν μια ομάδα τεσσάρων γκαρντ, τεσσάρων φόργουορντ, δύο σέντερ και ενός προπονητή.

Οι ομάδες θα κερδίζουν πόντους κάθε αγωνιστική με βάση τις επιδόσεις των παικτών τους στους πραγματικούς αγώνες της EuroLeague. Οι μάνατζερ μπορούν να κάνουν έναν περιορισμένο αριθμό ανταλλαγών παικτών μετά από κάθε γύρο. Και οι καλύτερες ομάδες έχουν δικαίωμα να κερδίσουν βραβεία!

Ανταγωνίσου με άλλους Έλληνες

Από σήμερα κιόλας λοιπόν, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ και να μπείτε στην λίγκα «Greek Fantasy Challenge», ώστε να σχεδιάσετε την δική σας ομάδα και να κερδίσετε πλούσια δώρα για τα οποία θα ενημερωθείτε προσεχώς!

Η Greek Fantasy Challenge League είναι από τις πιο ανταγωνιστικές και αφού δημιουργήσετε την ομάδα σας, πατήστε τον κωδικό της λίγκας για άμεση αναζήτηση που είναι 34535-FANGR

Κάθε ομάδα fantasy μπορεί να εισάγει έως και 3 παίκτες από την ίδια ομάδα της EuroLeague. Κάθε παίκτης έχει αξία σε μονάδες που αλλάζει κατά τη διάρκεια της σεζόν με βάση την πραγματική απόδοσή του. Η αρχική πεντάδα μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τους ακόλουθους αγωνιστικούς σχηματισμούς (γκαρντ-φόργουορντ-σέντερ): 2-2-1, 1-2-2, 2-1-2, 1-3-1, 3-1-1.

  • Βαθμολογίες: οι παίκτες της fantasy ομάδας σας λαμβάνουν βαθμολογία με βάση τα πραγματικά στατιστικά που καταγράφονται στο πρωτάθλημα της EuroLeague. Η αρχική πεντάδα, ο έκτος παίκτης και ο προπονητής παίρνουν το 100% των πόντων, ενώ οι παίκτες του πάγκου λαμβάνουν το 50%.
  • Αρχηγός: επιλέξτε έναν Αρχηγό μεταξύ των παικτών της αρχικής πεντάδας, κι αυτός θα διπλασιάζει τη βαθμολογία του.
  • Πρόγραμμα: κάθε Γύρος χωρίζεται σε Αγωνιστικές, που σημαίνει ένα σύνολο παιχνιδιών που παίζονται σε μία μέρα. Μεταξύ της μιας Αγωνιστικής και της επόμενης μπορείτε να αλλάξετε τον σχηματισμό, τον αρχηγό και τους παίκτες.
  • Αλλαγές παικτών: κατά τη διάρκεια ενός Γύρου μπορείτε να αντικαταστήσετε τους παίκτες της πεντάδας και του πάγκου σας, να αλλάξετε σχηματισμό και Αρχηγό.
  • Ανταλλαγές: στο τέλος κάθε Γύρου μπορείτε να πουλήσετε και να αγοράσετε παίκτες για να βελτιώσετε την fantasy ομάδα σας.

Τι νέο υπάρχει λοιπόν για τη σεζόν 2024-25...

Η εφαρμογή και ο ιστότοπος έχουν ανανεωθεί, προσφέροντας μια ενημερωμένη εμφάνιση και αίσθηση που συνάδει με τις συγκινήσεις της EuroLeague. Έχει γίνει προσαρμογή και στις συναλλαγές. Πριν από κάθε γύρο, εξαιρουμένων εκείνων όπου είναι διαθέσιμες απεριόριστες συναλλαγές, οι μάνατζερ μπορούν είτε να ανταλλάξουν τέσσερις παίκτες και να διατηρήσουν τον μάνατζέρ τους είτε να ανταλλάξουν τρεις παίκτες και να αλλάξουν τον μάνατζέρ τους.

Υπάρχουν περισσότερα. Οι παίκτες των οποίων οι ομάδες είχαν αναβληθεί το παιχνίδι τους δεν θα έχουν πλέον διπλασιασμό του σκορ τους εάν επιλεγούν ως αρχηγοί. Αυτό αποφεύγει μια κατάσταση όπου ένας μάνατζερ φαντασίας μπορεί να εγγυηθεί έναν ορισμένο αριθμό πόντων από αυτόν τον παίκτη.

Υπάρχουν επίσης νέες ημερομηνίες για απεριόριστες συναλλαγές:

Μετά τον 4ο γύρο: 19-23 Οκτωβρίου
Μετά τον Γύρο 10: 16-20 Νοεμβρίου
Μετά τον Γύρο 17: 21-26 Δεκεμβρίου
Μετά τον Γύρο 22: 18-23 Ιανουαρίου
Μετά τον Γύρο 26: 8-27 Φεβρουαρίου