Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την κακή περσινή πορεία της Παρτιζάν Βελιγραδίου αποφάσισε να τα αλλάξει όλα...

Οι οπαδοί της σερβικής ομάδας έπρεπε να περιμένουν υπομονετικά όσον αφορά τη σύνθεση του ρόστερ για τη σεζόν 2024-25 και μετά την αποχώρηση του Κέβιν Πάντερ περίμεναν πολλά πράγματα από τη διοίκηση.

Υπήρξαν περισσότερες από δώδεκα αποχωρήσεις από τον σύλλογο το καλοκαίρι, με μόνο τον σέντερ Μπάλσα Κοπρίβιτσα να παραμένει στην ομάδα από την προηγούμενη σεζόν.

Παλιοί, νέοι και αστέρες

Συνολικά, 14 νέες μεταγραφές έκανε ο Ζοτς και πρόκειται για τους Βάνια Μαρίνκοβιτς, Ίφε Λιούντμπεργκ, Μπράντον Ντέιβις, Στέρλινγκ Μπράουν, Ισαάκ Μπονγκά, Τάιρικ Τζόουνς που γνωρίζουν καλά τη διοργάνωση.

Σίγουρα από τις μεταγραφές που ξεχώρισαν είναι του Γάλλου NBAer, Φρανκ Ντιλίκινα, ενώ ένας παίκτης που έκανε το άλμα από το EuroCup στην EuroLeague είναι ο Ισιάια Μάικ οδηγώντας την Μπουργκ στους τελικούς.

Ο Κάρλικ Τζόουνς, το αστέρι του Νοτίου Σουδάν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, έφτασε αφού έπαιξε στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα, ενώ και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αλεξέι Ποκουσέφσκι αναμένεται να ξεχωρίσει επιστρέφοντας στην EuroLeague έπειτα από τέσσερα χρόνια στο NBA. 

Οι ταλαντούχοι

Ο σερβικός σύλλογος έχει επίσης αποκτήσει τον Ντουάν Ουάσινγκτον Τζούνιορ, ο οποίος θα παίξει στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα. Επίσης, ο Μάριο Νάκιτς και ο Αριάν Λάκιτς ξεχώρισαν στην ABA League και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τους δίνει την ευκαιρία, όπως και στους νεαρούς, Μίταρ Μποσνιάκοβιτς και Αλέξα Ντιμιτρίγεβιτς.

Με γεμάτη Αμερικανούς ομάδα, αλλά και ταλαντούχους παίκτες που αν δέσει θα πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση.

Παίξτε τώρα στο Euroleague Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr μπαίνοντας στη Greek Fantasy Challenge. Για να πάρεις μέρος στη λίγκα μας πρέπει να βάλεις τον κωδικό 34535-FANGR και να κοντραριστείς με χιλιάδες άτομα.

Μπες στην λίγκα «Greek Fantasy Challenge»

Δημιουργήστε τώρα τη δική σας Euroleague Fantasy ομάδα, συγκεντρώστε βαθμούς και κερδίστε πλούσια δώρα! Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ έχει ξεκινήσει επίσημα και είναι έτοιμο να συναρπάσει.

Από σήμερα κιόλας λοιπόν, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ και να μπείτε στην λίγκα «Greek Fantasy Challenge», ώστε να σχεδιάσετε την δική σας ομάδα και να κερδίσετε πλούσια δώρα για τα οποία θα ενημερωθείτε προσεχώς!

Η Greek Fantasy Challenge League είναι από τις πιο ανταγωνιστικές και αφού δημιουργήσετε την ομάδα σας, πατήστε τον κωδικό της λίγκας για άμεση αναζήτηση που είναι 34535-FANGR