Το EuroLeague Fantasy Challenge για τη σεζόν 2024-25, έχει ήδη ανοίξει και περιμένει να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να διαγωνιστείτε με άλλους παίκτες και να βαθμολογηθείτε με όσα κάνουν οι αθλητές που έχετε επιλέξει στο παρκέ.

Μπες στην Greek Fantasy Challenge

Tο EuroLeague Greek Fantasy Challenge επέστρεψε στο sportdog.gr ((βάλε τον κωδικό 34535-FANGR για να μπεις στη λίγκα) και μπορείτε να μπείτε και εσείς στο δικό μας πρωτάθλημα για να ανταγωνιστείτε με άλλους αναγνώστες, αλλά και με τους δημοσιογράφους του σάιτ.

Παίξτε τώρα στο Euroleague Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr μπαίνοντας στη Greek Fantasy Challenge. Για να πάρεις μέρος στη λίγκα μας πρέπει να βάλεις τον κωδικό 34535-FANGR και να κοντραριστείς με χιλιάδες άτομα.

Ως «fantasy»μάνατζερ έχετε μπάτζετ 100 μονάδες για να φτιάξετε την ομάδας σας, η οποία θα αποτελείται από 4 γκαρντ, 4 φόργουορντ, 2 σέντερ και 1 προπονητή. Οι ομάδες θα κερδίζουν πόντους κάθε αγωνιστική με βάση τις επιδόσεις των παικτών τους στα πραγματικά παιχνίδια της EuroLeague. 

Δημιουργήστε τώρα τη δική σας Euroleague Fantasy ομάδα, συγκεντρώστε βαθμούς και κερδίστε πλούσια δώρα! Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ έχει ξεκινήσει επίσημα και είναι έτοιμο να συναρπάσει.

Ο σίγουρος Μάικ Τζέιμς  και ο «φθηνός» Γκεντράιτις

Το Sportdog.gr θα σας βοηθήσει προτείνοντας σας τις καλύτερες επιλογές για την ομάδα σας και θα ξεκινήσουμε από τους γκαρντ.

Ο πάντα σταθερός Μάικ Τζέιμς είναι ο πιο ακριβός με 16 credits, αλλά εξίσου σταθερός και σε νέα ομάδα βρίσκεται ο Γουέιντ Μπόλντγουιν της Φενέρμπαχτσέ και είναι ένα credit φθηνότερος από τον γκαρντ της Μονακό.

Στην ίδια τιμή (14 credits) βρίσκουμε τους νεοφερμένους σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, Εβάν Φουρνιέ και Λορένζο Μπράουν, αντίστοιχα, όμως θα πρέπει να δούμε και λίγο πως θα πάνε στα φιλικά και πως έχουν προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον.

Μια πολύ καλή επιλογή δείχνει να είναι ο Κόντι Μίλερ - ΜακΙντάιρ που άφησε την Μπασκόνια και αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα και έχει δίπλα του, τους Νεμάνια Νέντοβιτς, Γιάγκο Ντος Σάντος, Αϊζάια Κάνααν και Μίλος Τεόντοσιτς και ίσως δεν παίζει πολλά λεπτά σε σχέση με άλλες επιλογές. Πάντως, τα 12,5 credits του είναι μια τίμια τιμή!

Από τις πιο φθηνές λύσεις είναι ο Ρόκας Γιουκουμπάιτις που θα έχει ενεργό ρόλο στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον επιλέγετε στην ομάδα σας μόνο με 9,1 credits και για πιο χαμηλά είναι ο Ντοβίντας Γκεντράιτις με 5,8 credits.