Το EuroLeague Fantasy Challenge για τη σεζόν 2024-25 (βάλε τον κωδικό 34535-FANGR για να μπεις στη λίγκα μας), έχει ήδη ανοίξει και περιμένει να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να διαγωνιστείτε με άλλους παίκτες και να βαθμολογηθείτε με όσα κάνουν οι αθλητές που έχετε επιλέξει στο παρκέ.

Στην Ευρωλίγκα υπάρχουν αρκετοί δημοφιλείς παίκτες, αλλά στο fantasy challenge παίζουν ρόλο και τα credits που έχει στη διάθεση του ο καθένας. Για αυτό και στην top 8άδα με τους πιο επιλεγμένους παίκτες στη θέση των σέντερ βρίσκονται και κάποιοι που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Για παράδειγμα στην πρώτη θέση είναι ο άσημος Σαλίχ Αλτούντας της Εφές που μπορεί να μην πάρει ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής στη διοργάνωση, αλλά επειδή έχει την πιο φθηνή τιμή, οι fantasy manager τον επιλέγουν απλά για να συμπληρώσουν την ομάδα τους και να έχουν περισσότερα χρήματα για τους σούπερ σταρ.

Στη 2η θέση έρχεται ο Ματίας Λεσόρ με το 23,9% να τον έχει επιλέξει και τρίτος έρχεται ο Βινσέν Πουαριέ με 18,7%!

Οι δημοφιλεστέροι σέντερ των fantasy manager μέχρι στιγμής

  1. Σαλίχ Αλτούντας 30,3%
  2. Ματίας Λεσόρ 23,9%
  3. Βινσέν Πουαριέ 18,7%
  4. Σερτάκ Σανλί 9,3%
  5. Κώστας Αντετοκούνμπο 9%
  6. Τάιρικ Τζόουνς 8,2%
  7. Τζόελ Μπολομπόι 8,1%
  8. Μπράντον Ντέιβις 7,5%

Μπες στην Greek Fantasy Challenge

Tο EuroLeague Greek Fantasy Challenge επέστρεψε στο sportdog.gr (βάλε τον κωδικό 34535-FANGR για να μπεις στη λίγκα) και μπορείτε να μπείτε και εσείς στο δικό μας πρωτάθλημα για να ανταγωνιστείτε με άλλους αναγνώστες, αλλά και με τους δημοσιογράφους του σάιτ.

Παίξτε τώρα στο Euroleague Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr μπαίνοντας στη Greek Fantasy Challenge. Για να πάρεις μέρος στη λίγκα μας πρέπει να βάλεις τον κωδικό 34535-FANGR και να κοντραριστείς με χιλιάδες άτομα.

Ως «fantasy»μάνατζερ έχετε μπάτζετ 100 μονάδες για να φτιάξετε την ομάδας σας, η οποία θα αποτελείται από 4 γκαρντ, 4 φόργουορντ, 2 σέντερ και 1 προπονητή. Οι ομάδες θα κερδίζουν πόντους κάθε αγωνιστική με βάση τις επιδόσεις των παικτών τους στα πραγματικά παιχνίδια της EuroLeague. 

Δημιουργήστε τώρα τη δική σας Euroleague Fantasy ομάδα, συγκεντρώστε βαθμούς και κερδίστε πλούσια δώρα! Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ έχει ξεκινήσει επίσημα και είναι έτοιμο να συναρπάσει.