Η ισπανική εφημερίδα γράφει πως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μονοπωλούν τις μεγάλες μεταγραφές της καλοκαιρινής αγοράς και ρυθμίζουν την επίθεση στην Ευρώπη!

Ο Έβαν Φουρνιέ αποφάσισε να υπογράψει στον Ολυμπιακό και ο Τσέντι Οσμάν για τον Παναθηναϊκό, που ήταν και οι δυο τελευταίες κινήσεις τους. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης είχε νωρίτερα πάρει τον Λορέντζο Μπράουν, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ επέλεξε να επιστρέψει στην «κόκκινη» πλευρά μετά την κακή του χρονιά στο NBA. 

Intime

«Αν υπάρχει σπουδαίος... διασκεδαστής της καλοκαιρινής αγοράς της Ευρωλίγκας, αυτός προέρχεται από την Ελλάδα. Με τις δύο ομάδες της, που στη χώρα των θεών και των μύθων είναι κάτι παραπάνω, αναλαμβάνουν τις κινήσεις για την υπεράσπιση του ηπειρωτικού θρόνου (για τον ΠΑΟ ) ή την κλοπή από το κέντρο της πρωτεύουσας (Ολυμπιακός). Δεν υπάρχει αμφιβολία, έχουν κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τους μεγάλους παίκτες, ειδικά τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, στον χώρο της αγοράς», γράφει η Marca στην ηλεκτρονική της έκδοση.

«Τα ονόματα είναι τρομακτικά στον Ολυμπιακό»

Για τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα, που εμφανίστηκαν μαζί στα δύο από τα τέσσερα τελευταία Final Four, είναι μια σημαντική αλλαγή. Πάντα υπάρχουν ομάδες όπως η Αναντολού Εφές, η Φενέρμπαχτσε ή οι Ρώσοι πριν από την κύρωσή τους στην Ευρωλίγκα, αλλά η νέα δύναμη του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μπορεί να αλλάξει το ταμπλό της μεγάλης ηπειρωτικής διοργάνωσης. 

«Τα ονόματα είναι τρομακτικά. Οι Φουρνιέ, Βιλντόζα, Ντόρσεϊ, Έβανς και Βεζένκοφ προσγειώνονται στον Ολυμπιακό. Από μαέστρους ορχήστρας (Βιλντόζα και Έβανς) μέχρι δυναμίτες (Φουρνιέ ή Βεζένκοφ). Στον Παναθηναϊκό είναι λιγότεροι (Γιούρτσεβεν, Οσμάν και Λορέντζο Μπράουν), αλλά το ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο», τονίζουν οι Ισπανοί γράφοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα δεν κινήθηκαν δυναμικά στην αγορά.

Intime