Ολυμπιακός: Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, ο Άλεκ Πίτερς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Όπως τόνισε, παρά το γεγονός ότι όλοι πίστεψαν πως θα ήταν δυσαρεστημένος από τη μεταγραφή Βεζένκοφ επειδή θα έχανε τη θέση του στη βασική πεντάδα, ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος με την επιστροφή του Βούλγαρου άσου!

«Το να αντιμετωπίζεις ομάδες τόσο δυνατές όσο η Βίρτους σε φιλικά σε κάνει καλύτερο. Ξέρετε και ο κόουτς το λέει, η εικόνα αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει καλή. Αλλά για αυτό υπάρχει η προετοιμασία και για αυτό έχουμε αυτοπεποίθηση αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια. Όλοι είναι έμπειροι και καταλαβαίνουν ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες. Οι νίκες σε βοηθούν ακόμα περισσότερο», είπε αρχικά.

Για τον ρόλο του και τον Βεζένκοφ: «Ο ρόλος μου αλλάζει κάθε χρόνο. Γέλασα όταν ήρθε ο Σάσα γιατί όλοι νόμιζαν οτι νευρίασα. Όλοι πίστευαν ότι θα ταραχτώ. Ο Σάσα ήθελε να επιστρέψει, ήταν το καλύτερο για εκείνον. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα επέστρεφε.

Ξέρουμε ποιες είναι οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα κοιτάμε μέρα με τη μέρα, είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν είμαστε τέλειοι αυτή τη στιγμή, αλλά θα γίνουμε σύντομα», ήταν τα λόγια του Αμερικανού φόργουορντ.