Ο Εργκίν Αταμάν με νέα δήλωσή του σε τουρκικά ΜΜΕ, τοποθετήθηκε για το πανό που σηκώθηκε στο κλειστό «Ελευθερία» στην Κύπρο στη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι.

Στις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως το πανό αυτό σηκώθηκε εν αγνοία της διοίκησης και των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι και του ζήτησαν συγνώμη σε τηλεφωνική επικοινωνία.

«Αυτό το πανό σηκώθηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Είναι απλώς ένα πανό που άνοιξε μια ομάδα. Η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους μπάσκετ στην Ευρώπη. Επίσης, εμπιστεύτηκαν την ομάδα στον προπονητή της Εθνικής Τουρκίας και συμπεριέλαβαν δύο από τους εθνικούς μας παίκτες τη φετινή σεζόν », ανέφερε αρχικά και συνέχισε.

«Η μεγαλύτερη ομάδα φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, η «Θύρα 13», τηλεφώνησε και εξέφρασε τη συγγνώμη της αυτοπροσώπως. Δήλωσαν ότι αυτό το πανό άνοιξε χωρίς προειδοποίηση μόνο από μια ομάδα Ελληνοκυπρίων. Επιπλέον, το ενδιαφέρον και η αγάπη που μου έδειξε το γήπεδο και η πόλη όλη την εβδομάδα ήταν καταπληκτική»!