Παναθηναϊκός: O Παναθηναϊκός άρχισε να… “επιστρέφει” στις… “εργοστασιακές” ρυθμίσεις της περσινής σεζόν και στο φιλικό με την Γαλατάσαραϊ, έπαιξε με αυτοσυγκέντρωση στην άμυνα, ειδικά στην τρίτη περίοδο, με αποτέλεσμα να νικήσει την τουρκική ομάδα (85-56). Χωρίς τους Σλούκα, Μπράουν και Αντετοκούνμπο, οι “πράσινοι” είχαν καταμερισμό προσπαθειών στην επίθεση, με τον Γκραντ να ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, μέχρι το 30′, ενώ τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της τελευταίας περιόδου, προηγήθηκαν με διαφορά 17 πόντων.

Oι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, άρχισαν να δείχνουν τις αμυντικές δυνατότητες που έχουν και με δεδομένο υποδέεστερο αντίπαλο, πίεσαν στην κυκλοφορία της μπάλας από την τουρκική ομάδα, δεν επίτρεψαν ελεύθερα σουτ και στην τελευταία περίοδο, με την διαφορά του σκορ άνω των 20 πόντων, ο Άταμαν που τιμήθηκε από την ομάδα της καρδιάς του, χρησιμοποίησε τους Καλαϊτζάκη, Μωραϊτη και Σαμαντούροβ.

H Γαλατά είχε την καλύτερη απόδοση σε διάρκεια στο δεύτερο δεκάλεπτο με το επιμέρους σκορ 22-17, χωρίς να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, αποθέωθηκε από τους φίλους της Γκαλατάσαραι στο τέλος του αγώνα.

Tην Τετάρτη (25/9), ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Εφές Αναντολού, στο τελευταίο τέστ προετοιμασίας πριν παίξει στο Super Cup για την διεκδίκηση του πρώτου, χρονικά, τίτλου της σεζόν 2024/25.

Δεκάλεπτα: 12-17, 34-34, 45-58, 56-85

Παίκτες του Παναθηναϊκού
Intime