Για την 2η αγωνιστική της Euroleague, οι πράσινοι έκαναν ποδαρικό με το δεξί στο ανακαινισμένο τους γήπεδο, επικρατώντας της Μπάγερν με 94-79 και ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε ήταν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός φόργουορντ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο sportdog.gr για το 2-0 του τριφυλλιού στη διοργάνωση και την αναμέτρηση απέναντι στους Γερμανούς, λέγοντας: «Ήταν καταπληκτικό παιχνίδι και η ατμόσφαιρα φανταστική. Ήταν καλό παιχνίδι, νικήσαμε. Πάμε στο επόμενο ματς».

«Νιώθω πιο άνετα»

Ο Χουάντσο ολοκλήρωσε τον αγώνα με double - double έχοντας 12 πόντους και 11 ριμπάουντ σε 23'46" συμμετοχής και δείχνει φέτος ανανεωμένος και αλλαγμένος δοκιμάζοντας περισσότερες φορές το χέρι του και έδωσε την εξήγηση του: «Έχετε δει τι παίκτης είμαι. Κάποιες φορές κάνεις σουτ. Έτσι πάει. Ήρθα πέρσι από το ΝΒΑ, αυτή τη χρονιά νιώθω πιο άνετα, παίζω με αυτοπεποίθηση».

Η ατάκα για ΟΑΚΑ

Το νέο glass floor στο ΟΑΚΑ έκανε πρεμιέρα, ενώ και οι εξέδρες ήταν καταπράσινες από τα καθίσματα και τους φιλάθλους με τον διεθνή άσο να αναφέρει πως είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα που έχει παίξει στην καριέρα του: «Είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα που έχω παίξει στην καριέρα μου. Νιώθω τους οπαδούς μας ακόμα καλύτερα. Έχει μεγάλη διαφορά».