Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να φτάσει στο Final Four της Εuroleague ακόμα και με το μισό από το τωρινό ρόστερ δήλωσε ο Τσεντί Οσμάν.

Μιλώντας στο Amerikanos 24, o Τούρκος φόργουορντ ανέφερε σχετικά: «Όλοι παίζουν σκληρά. Ξέρετε, έχουμε μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε πολύ καλά, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι πολύ καλό. Το να έχεις πολλούς παίκτες σε μια ομάδα με 14 παίκτες. Και πιθανόν εάν μας χωρίσεις σε δύο ομάδες και οι δύο θα έφταναν στο Final Four. Αυτό είναι το είδος της ομάδας που έχουμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Και ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».

Ο Τσεντί Οσμάν
ΙnTime/ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επίσης, ο Οσμάν είπε:

Για την πρώτη του εμπειρία στο ΟΑΚΑ: «Ήταν σίγουρα υπέροχα. Ξέρεις, ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Και προφανώς είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Oπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Και τώρα έχουμε να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι μια μακρά σεζόν, οπότε θα χρειαστούν πολλή δουλειά, πολλή αφοσίωση. Αλλά, ξέρετε, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε ενάντια σε μια καλή ομάδα, που κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι της εβδομάδας. Οπότε ναι, είμαστε χαρούμενοι».

Για την προσωπική του απόδοση: «Ξέρω τι είμαι ικανός να κάνω. Ξέρετε, πέρασα επτά χρόνια στο NBA. Ξέρεις, δεν με κράτησαν απλά, επειδή ήμουν καλό παιδί στο ΝΒΑ. Οπότε προφανώς μπορώ να προσφέρω πολλά. Και ναι, θα πάρει λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ στην Ευρωλίγκα, αλλά πραγματικά το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι πήραμε τη νίκη απόψε, είναι μια μακρά σεζόν. Παίζουμε πολλά παιχνίδια, απλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε έναν στόχο που είναι να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα».