Euroleague: Η Άλμπα προηγήθηκε μία και μοναδική φορά στη Βαρκελώνη, αλλά ο Μπριθουέλα πρωτοστάτησε στο 15-0 σερί που τελείωσε το ματς. Ο Ισπανός διεθνής έβαλε 18 πόντους με μόλις 4 χαμένα σουτ σε οικονομική συσκευασία 15 λεπτών και ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η μάλλον μέτρια Μπαρτσελόνα που πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα.

Οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν μέχρι να φτιάξουν διαφορά απέναντι στους Βερολινέζους καθώς είχαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα και το αμυντικό ριμπάουντ. Η Άλμπα πήρε το προβάδισμα με 54-53 τρέχοντας 10-0 σερί, όμως η Μπαρτσελόνα απάντησε ακόμα πιο εντυπωσιακά με δικό της 15-0 σερί και πρακτικά τελείωσε το ματς.

Η Άλμπα επιβεβαίωσε (και) το φετινό χαμηλό ταβάνι της, επέτρεψε 14(!) κλεψίματα στη Μπάρσα και υπέστη τη δεύτερη της ήττα μετά από αυτή στο Βερολίνο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για τους νικητές καλύτερος ήταν ο Μπριθουέλα με 18 πόντους και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Βέσελι (10π, 3ρ), Λαπροβίτολα (6π, 7ας), Πάντερ (14π, οι 6 όταν το ματς είχε τελειώσει), Σατοράνσκι (μηδέν πόντοι αλλά 8 ασίστ και 5 κλεψίματα). ΓΙα την Άλμπα ξεχώρισε ο Χέρμανσον με 13 πόντους και 5 ασίστ και ο ΜακΝτάουελ – Γουάιτ με 12 πόντους και 5/6 σουτ.