Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός εναντίον του Άρη, με 102-72, και τους Βεζένκοφ-Ράιτ να ξεχωρίζουν για την απόδοση αλλά και για τους πόντους που πέτυχαν.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία και του Φουρνιέ, σε ένα παιχνίδι που οι Πειραιώτες απέδωσαν πολύ καλό μπάσκετ, αναγκάζοντας τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δηλώσει ότι αυτή η εμφάνιση είναι μέρος τού παιχνιδιού που ονειρεύεται για τον Ολυμπιακό.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Χρήστο Γκάλη, που παρακολουθεί πολύ στενά το ρεπορτάζ του Άρη, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και ποιους παίκτες ξεχώριζε για την παρουσία τους.

"Ισοπεδωτικός ο Ολυμπιακός - Με το σπαθί του ο Ράιτ - Για αυτό είναι αγχωμένος ο Φουρνιέ"

"Σίγουρα ο Μπαρτζώκας θα ήθελε ο Άρης να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός, προκειμένου να τεστάρει τη νέα ομάδα του. Από την άλλη πλευρά όμως τίποτα δεν μπορεί να του στερήσει τη χαρά ότι ο Ολυμπιακός ήταν τόσο ισοπεδωτικός, πήρε από νωρίς τη διαφορά και έφτασε εύκολα στη νίκη", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε για τους Βεζένκοφ και Ράιτ που ξεχώρισαν στο γήπεδο:

"Βεζένκοφ, συνεχίζει να διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας. Προφανώς του έχει λείψει η συνεχής αγωνιστική δράση. Ο Ράιτ ήταν πολύ δυνατός, πολύ αποτελεσματικός, κερδίζει με το σπαθί του κάθε δευτερόλεπτο συμμετοχής στον Ολυμπιακό".

Πώς είδες τον Φουρνιέ;

"Θέλει να δείξει πολλά πράγματα, αλλά αρκετά εξ' αυτών δεν του βγαίνουν μέσα στο γήπεδο και δείχνει λίγο αγχωμένος. Χρειάζεται χρόνο αλλά κανένας δεν γνωρίζει πόσο, προκειμένου να δούμε το πολύ καλό του αγωνιστικό πρόσωπο".

"Μια κατηγορία μόνος του ο Φαλ - Καλύτερα από τον ΠΑΟ στον Ολυμπιακό ο Βιλντόζα αν... - Ασταμάτητος ο Λεσόρ"

Επιστροφή Φαλ;

"Ο Φαλ είναι μια κατηγορία στους σέντερ μόνος του, θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό ιδιαίτερα στα παιχνίδια που θα είναι κρίσιμα".

Βιλντόζα;

"Χρειάζεται χρόνο για να εγκλιματιστεί στη νέα του ομάδα, αλλά και για να μάθει το νέο ρόλο στον Ολυμπιακό. Αν αισθανθεί άνετα θα πάει καλύτερα από τον Παναθηναϊκό".

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ και, ήδη, υπάρχει κουβέντα για την διαχείρισή του - Ειδικά όταν στην εξίσωση των γκαρντ μπει ο Έβανς, αλλά και με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ. 

"Ακόμα και η προπόνηση και η απόδοση των παικτών εκεί, θα παίζει ρόλο στην απόφαση του Μπαρτζώκα για το ποιος θα παίξει. Χρειάζεται υπομονή και καλή διαχείριση, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και ο Ολυμπιακός καλείται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει".

Τέλος, πες μου ένα σχόλιο και για τον Παναθηναϊκό.

"Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται γιατί δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, χάνοντας το Σούπερ Καπ και σίγουρα πολύ σύντομα θέλει να μας κάνει να το ξεχάσουμε την αποτυχία στον πρώτο τίτλο της χρονιά. Ξεχωρίζω τον Λεσόρ και φέτος που είναι ασταμάτητος και έρχεται με σπασμένα φρένα από την περσινή αγωνιστική περίοδο".