Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν σταματάει εκεί ούτε στα ελληνικά σύνορα!

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης "ανοίγει" περαιτέρω τις κινήσεις του στον χώρο του αθλητισμού και όπως μάθαμε το Σαββατοκύριακο, έφτασε μάλιστα σ' ένα πολύ σημαντικό deal!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «worldenergynews.gr» ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κατάφερε να εξασφαλίσει το 3,5% των μετοχών της Γιουβέντους!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ κατάφερε να κινηθεί άμεσα και να αποκτήσει το 3,5% της ιταλικής ομάδας η οποία προετοιμάζεται για ισχυρή ανάκαμψη. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη κίνηση, με τον ιδιοκτήτη των «κιτρινόμαυρων» να είναι πλέον μέτοχος σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, ενώ σύμφνωα με νεότερες πληροφορίες για αυτή την επένδυση έδωσε περίπου 34 εκατομμύρια ευρώ!

Πάντως, τα όσα βλέπουμε είναι απλά η αρχή ενός μεγάλου πλάνου που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος δεν θα περιοριστεί στην Ένωση και θέλει να χτίσει τον δικό του όμιλο με ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Γι’ αυτό όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr, ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στην Ιταλία για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από άλλον σύλλογο της Serie A.