Ο Μάριος Ηλιόπουλος πρώτα αγόρασε την ΑΕΚ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με ένα πολύ υψηλό αντίτιμο. Στην συνέχεια πήγε σε μεγάλες μεταγραφές τύπου Μαρσιάλ και Λαμέλα (με πολύ βαριά βιογραφικά, παίκτες-σταρ... αεροδρομίου, με συμβόλαια 3.000.000 ευρώ ετησίως έκαστος). Για να ακολουθήσει μια ακόμη πιο ηχηρή (πανευρωπαϊκά) και πολύ ψαγμένη κίνηση, για την οποία πάλι ξηλώθηκε, αυτή της πρόσληψης του Χαβιέρ Ριμπάλντα ως Football Director, παρουσιάζοντας του πρότζεκτ/όραμα/ρευστότητα τέτοιες που έπεισαν τον φιλόδοξο Καταλανό να πει το “ναι” στην Ένωση για να την κάνει ευρωπαϊκό κλαμπ κι ενώ προηγουμένως είχε ρίξει “χυλόπιτα” στην ... Ρόμα!!!

Μόνο που ο “Σούπερ Μάριο” δείχνει με τα “κτυπήματα ”του στο χώρο του ποδοσφαίρου πως δεν ήρθε σαν κομήτης αλλά με σχέδιο και πλάνο για να επενδύσει. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Το προφίλ του και το μοτίβο του μάλιστα δεν έχουν καμία σχέση με του προηγούμενου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά ταιριάζει/κολλάει περισσότερο με εκείνο του κουμπάρου του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τι εννοώ;

Ο Ηλιόπουλος μπήκε σαν οδοστρωτήρας με το ... καλημέρα ως ποδοσφαιρικός παράγοντας αφού μπήκε με τις πάντες σε αγορές και πιάτσες που ο προκάτοχός του απέφευγε. Κυρίως επιλέγοντας να κάνει ένα επιθετικό, σύγχρονο ποδοσφαιρικό μάνατζμεντ. Κάνοντας συνεργασίες με μεγάλα μανατζερικά (και όχι μόνο) Γραφεία του εξωτερικού, για παίκτες και στελέχη, αγοράζοντας με πολλά λεφτά ταλέντο, τεχνογνωσία, χρόνο και πιάνοντας το νόημα του τι γίνεται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με ιδιοκτήτες – επενδυτές που έχουν πολλές ομάδες απο διαφορετικά πρωταθλήματα.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος
InTime

Η βόμβα που έσκασε την Παρασκευή ήταν μόνο η ... αρχή!!Σύμφωνα με δημοσίευμα του «worldenergynews.gr» ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κατάφερε να εξασφαλίσει το 3,5% των μετοχών της Γιουβέντους! Αν μη τι άλλο είναι μια πολύ μεγάλη επενδυτική κίνηση και συγχρόνως πολύ έξυπνη.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Έλληνας επιχειρηματίας - πλοιοκτήτης και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ κινήθηκε άμεσα κι έτσι απέκτησε χρηματιστηριακά το 3,5% της ιταλικής ομάδας η οποία προετοιμάζεται για ισχυρή ανάκαμψη. Μάλιστα, τονίζεται πως οι Ανιέλι, μαζί με επενδυτές ετοιμάζουν δημόσια πρόταση για να βγάλουν τη «γηραιά κυρία» από το ιταλικό χρηματιστήριο.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος όμως, δεν θα μείνει σε αυτό αλλά θα επιχειρήσει να γίνει κάτοχος ξένης ομάδας! Δεν τον ανέφερα παραπάνω τυχαία... “Μαρινάκη Νο 2” αφού κινειται ως μάνατζερ στους... δρόμους που χάραξε ο ηγέτης του Ολυμπιακού αλλά και των Νότιγχαμ, Ριο Αβε!!

Σύμφωνα , λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι σε σοβαρή διαπραγμάτευση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου ή πολύ μεγάλου μέρος μετοχών ιταλικής ομάδας. Για την ακρίβεια ομάδας που είναι σχεδόν μόνιμα στην πρώτη 8άδα της Σέριε Α και η ιδιοκτησία της αυτή την στιγμή είναι σε... ξένα χέρια.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος
InTime

Σύμφωνα με την ίδια πηγή μας ο Μάριος Ηλιόπουλος την ερχόμενη εδβομάδα έχει κλείσει ραντεβού και θα ταξιδέψει στην Ρώμη μαζί με τους δικηγόρους του για να συζητήσει το θέμα εξαγοράς της ομάδας της Σέριε Α!!

Υγ. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν την “μεταγραφή” Ριμπάλντα στην ΑΕΚ ακολουθήσει κι άλλη, όσον αφορά στην στελέχωση της ΠΑΕ αυτή την φορά. Παρόμοιου επιπέδου με τον Καταλανό, με θητεία σε μεγάλα κλαμπ, καθόλου άγνωστου (το στέλεχος) στο ελληνικό ποδόσφαιρο...