Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στο Παρίσι και γνώρισε την ήττα από την «πρωτάρα» Παρί με 84-80. Πλήρωσε τα φθηνά λάθη, την αστοχία, τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, αλλά και κάποια... φαλτσοσφυρίγματα στο φινάλε.

Μάλιστα, όπως μεταφέρθηκε από τη NOVA, οι Πράσινοι σκέφτονται να κάνουν ένσταση μετά τη λήξη του ματς, καθώς θεωρούν πως έγινε... χοντρό λάθος!

Με 3'42'' για το τέλος οι διαιτητές χρέωσαν με... καθυστέρηση ένα αντιαθλητικό στον Ναν, ενώ αρχικά δεν είχαν σφυρίξει τίποτα, ο Αταμάν δέχτηκε τεχνική ποινή και η κατάσταση... στράβωσε για τα καλά. Ύστερα από ένα «αλαλούμ» και με τον Τούρκο τεχνικό να είναι στη γραμματεία για ώρα, οι Γάλλοι με τις βολές τους πήγαν στο +10 (78-68). Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ένσταση καθώς έχει δοθεί τεχνική ποινή στον Αταμάν και ύστερα το αντιαθλητικό φάουλ, άρα θα έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι και να μη μετρήσει το φάουλ του Ναν!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χρήστος Σερέλης μιλώντας στη NOVA, επιβεβαίωσε πως κινήθηκαν οι διαδικασίες από τον Παναθηναϊκό για την ένσταση!