Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά στέκια τις τελευταίες ημέρες, που έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που είχατε διαβάσει στο sportdog από τα τέλη Σεπτεμβρίου και αφορούσε τον Τι Τζέι Σορτς - Θυμάστε τι γράφαμε στο θέμα με τίτλο Γκαρντ-δολοφόνος στη λίστα Αταμάν από Euroleague - 18 πόντους 7 ασίστ μ.o.!

Μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι "Ξέρετε ποιος άλλος παίκτης έχει τεθεί στα υπόψιν των δύο μεγάλων του ελληνικού μπάσκετ και δεν περνάει απαρατήρητος (κυρίως από τον Παναθηναϊκό); Ο Τι Τζέι Σορτς, 27χρονος γκαρντ της Παρί (...) Πρόκειται για γκαρντ με τρομερό βρωμόχερο (...) Με την περίπτωσή του ασχολείται η μισή Ευρώπη και, μαζί με τους υπόλοιπους, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός". Κι αυτή ακριβώς η πληροφορία κυκλοφορεί, ευρέως, τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο 27χρονος άσος έχει ανοδική πορεία στην καριέρα σταθερά τα τελευταία χρόνια και αν φέτος κάνει μια καλή σεζόν με την Παρί, την επόμενη σεζόν θα παίξει σε τοπ ομάδα Euroleague. Γιατί δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που τον ζαχαρώνουν.

Ο Τι Τζέι Σορτς
InTime / PanoramiC

Το χαρακτηριστικό τού Σορτς είναι ότι έχει τρομερή αντοχή, δημιουργεί πόντους για τον εαυτό του και είναι καλός στην πικ εν ρολ κατοχή. Τυπικά στο μέγεθος που είναι (μόλις 1,75 μ.) θα πρέπει να είναι πολύ καλός στο σκοράρισμα για να βρεθεί σε ομάδα το επιπέδο - Για την ώρα με την Παρί έχει 16+ πόντους μ.ο. και μένει στο παρκέ 25+ λεπτά. Καθόλου άσχημα.

Ο ψηλός από τα αζήτητα που τώρα βγάζει μάτια

Ποιος ψηλός που είχε τεθεί στα υπόψιν Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά ποτέ δεν είχαν ασχοληθεί μαζί του, βγάζει τώρα μάτια στην Euroleague και δεν αποκλείεται να έχει ξανά την ευκαιρία του στο ΝΒΑ;

Ο Ντάνιελ Οτούρου, που τα πηγαίνει εξαιρετικά και φέτος με τη φανέλα της Εφές, αν και μετά τη θητεία στους Ράπτορς (στο ΝΒΑ είχε φορέσει και τη φανέλα των Λός Άντζελες Λέικερς) ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μερκεζεφέντι - Μιλάμε για την ομάδα που έστειλε τον Ρογκαβοπουλο και τον Χάιντεγκερ στην Μπασκόνια, τον Ράιτ στον Ολυμπιακό, τον Λόμαζ στη Βιρτους Μπολόνια.

Ο Ντάνιελ Οτούρου
InTime / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Ο Οτούρου στην Εφές κάνει τρομερές εμφανίσεις, ενώ και φέτος που έχει προστεθεί στο ρόστερ ο Πουαριέ παραμένει κυρίαρχος κάτω από τη στεφάνη. Θα μπορούσε να ήταν στην Ελλάδα και να έκανε με αυτόν δίδυμο κάτω από τα καλάθια ο Λεσόρ; Σημασία έχει τι συμβαίνει και όχι τι θα μπορούσε να συμβεί. Γιατί στα 25 του χρόνια η περίπτωσή του είναι εξαιρετική και κάποιοι, τώρα, μαραζώνουν που τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους.