Παναθηναϊκός: Ο Νεοκλής Αβδάλας, που παίζει στο Περιστέρι ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως το μεγάλο του όνειρο είναι να αγωνιστεί στο NBA στο μέλλον, ενώ μίλησε τόσο για τους Πράσινους όσο και για τη βοήθεια που του έχει προσφέρει ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά όσα είπε στο «The Game»:

«Σίγουρα ήταν ένα ματς που μου έδωσε αυτοπεποίθηση (σ.σ με τον Πανιώνιο). Έβγαλα ενέργεια, μου βγήκαν κάποια πράγματα επιθετικά. Πάντα ξεκινάω από την άμυνα. Όταν με εμπιστεύεται ο προπονητής, αυτό μου δίνει περισσότερο χρόνο. Το όνειρό μου είναι να παίξω στο NBA. Θέλω να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, να αξιοποιήσω το ταλέντο μου και να φθάσω όσο πιο ψηλά μπορώ.

Έχουμε χτίσει ένα πολύ καλό σύνολο με ωραίους χαρακτήρες. Ο Παναθηναϊκός για μένα, σημαίνει πολλά. Πάντα είναι στην καρδιά μου. Με έχουν βοηθήσει πολλοί άνθρωποι. Είμαι από την Καλαμάτα, όταν έκανα τις πρώτες μου προπονήσεις, προσπάθησα να πάρω πράγματα. Με βοήθησε πάρα πολύ ο Παπαπέτρου, όταν ήμουν μικρός. Με κέρδισε σαν χαρακτήρας και σαν αθλητής. Το σώμα μου θέλει κι άλλο βελτίωση, πρέπει να φτιάξω και τη ντρίμπλα μου, να χαμηλώνω περισσότερο. Είμαι ψηλό γκαρντ.»