Ο Λορέντζο Μπράουν έπαιξε μόλις 3:39 στην εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Εργκίν Αταμάν να τον έχει στην αρχική πεντάδα, να τον αντικαθιστά νωρίς, να μην του δίνει άλλη ευκαιρία στο υπόλοιπο της αναμέτρησης!

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα, ο Τούρκος κόουτς εξήγησε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα τραυματισμού. «Ο Λορέντζο Μπράουν ξεκίνησε, ήταν μέσα όταν παίξαμε άσχημα και βρεθήκαμε στο -12. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο περσινό μας ροτέισον μετο δίδυμο Γκραντ – Σλούκα, δεν ήθελα να τον κρατήσω περισσότερο, ήθελα να δώσω ρυθμό στον Σλούκα. Η Ρεάλ έκανε σπουδαία δουλειά με τον Αμπάλδε, αμυντικά και επιθετικά. Πίεσε στον Ναν, είναι δύσκολο να έχεις και τον Σλούκα και τον Λορέντζο Μπράουν μαζί, ειδικά στην άμυνα», τόνισε σχετικά.

Ο Μπράουν λοιπόν… χρεώθηκε την κακή άμυνα του πρώτου δεκαλέπτου και για αυτό δεν πάτησε ξανά παρκέ. Στο χρόνο που έπαιξε είχε ένα άστοχο δίποντο και τίποτε άλλο στη στατιστική του.

Σε τέσσερις αγώνες στη φετινή EuroLeague μετράει 7 πόντους (54% στο δίποντο, 33.3% στο τρίποντο, 73% στις βολές), 1.5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1.2 λάθη, 1 φάουλ και 9.2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 15:17, ενώ πέρυσι μέτρησε 13.2 πόντους (45.4% στο δίποντο, 34.5% στο τρίποντο, 85.9% στις βολές), 2.8 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 13.1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29:18 σε 38 αγώνες της διοργάνωσης.