Στα κρίσιμα σουτ που έβαλε ο Κώστας Σλούκας, αλλά και ο Λορέντζο Μπράουν, στάθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι όντως η καλύτερη νίκη που έχουμε κάνει. Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε μετά από δύο κακές αμυντικές εμφανίσεις που κάναμε, δείξαμε και με την ΑΕΚ ότι γυρίσαμε λίγο την αμυντική μας συμπεριφορά. Αν δεν παίξουμε άμυνα θα είμαστε ευάλωτοι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Είχαμε μια σιγουριά, δεν είχαμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις, στην επίθεση λειτουργήσαμε πολύ καλά, στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ανέβασε τα πικ εντ ρολ η Φενέρ, μείωσε λίγο την διαφορά, αλλά νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ανήκει στις αποφάσεις που πήρε ο Σλούκας στο τέλος, έβαλε μεγάλα σουτ και μας ξεκλείδωσε για να πάρουμε τη νίκη.

Έχουμε πολύ μεγάλους παίκτες, εκτός από τον Κώστα έβαλε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και ο Μπράουν, έχουμε μια ομάδα με παίκτες νικητές και αυτό φάνηκε και στο σημερινό παιχνίδι απέναντι σε έναν σημαντικό αντίπαλο. Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι ποιος το θέλει περισσότερο».