Facebook Pixel Σβι Μίχαϊλιουκ: Αποκάλυψη Μίχαϊλιουκ για Παναθηναϊκό - Η δήλωση που ξεκαθαρίζει την κατάσταση! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2023-10-03 13:28:00

Αποκάλυψη Μίχαϊλιουκ για Παναθηναϊκό - Η δήλωση που ξεκαθαρίζει την κατάσταση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μίχαϊλιουκ για Παναθηναϊκό - Η δήλωση που ξεκαθαρίζει την κατάσταση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ουκρανός αστέρας έκανε δηλώσεις για την απόφασή του να μετακομίσει στους Σέλτικς, αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξαν διάφορες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός.

Σε... σίριαλ εξελίχτηκε πριν μερικούς μήνες η έλευση ή όχι του Σβι Μίχαϊλιουκ στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι ήθελαν να βάλουν το... κερασάκι στην τούρτα με τον 26χρονο σουτέρ και μάλιστα φέρονταν να είναι κοντά στην απόκτησή του.

Ο Εργκίν Αταμάν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έδειχναν "ζεστοί" να κάνουν ακόμα ένα μεταγραφικό "μπαμ" με τον διεθνή Ουκρανό, ο οποίος με νέες του δηλώσεις επιβεβαίωσε τις προτάσεις που είχε το καλοκαίρι (συμπεριλαμβανομένης αυτής από το Τριφύλλι), προτού αποφασίσει τελικά να υπογράψει στην Βοστώνη για λογαριασμό των Σέλτικς.

Και παρότι το τελευταίο διάστημα υπήρχε συζήτηση για το αν θα βρει χρόνο στους "Κέλτες", κάτι που άφηνε ανοιχτό το παράθυρο για μια τελευταία κίνηση από τον Παναθηναϊκό, ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ ξεκαθάρισε με τα λεγόμενά του ότι θέλει να μείνει και να προσπαθήσει να στεριώσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην Media Day των Σέλτικς:

«Υπήρχαν προτάσεις στο τραπέζι και αξιολογούσα τι είναι καλύτερο για μένα και πού να βρίσκομαι. Το να είμαι μέλος σε κάτι ξεχωριστό ήταν κάτι σημαντικό. Νιώθω παίκτης του NBA, νιώθω πως ανήκω στο NBA. Συνεχίζω την πορεία μου.

Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος από την στιγμή που έμαθα ότι θα είμαι μέλος σε κάτι ξεχωριστό, στον οργανισμό των Μπόστον Σέλτικς. Έρχομαι εδώ, όλοι ξέρουν ότι μπορώ να σουτάρω πολύ καλά. Αυτό μπορώ να φέρω στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά δουλεύω σκληρά, παίζω έξυπνα και κάνω τα σωστά πράγματα σε άμυνα κι επίθεση και ελπίζω να το κάνω αυτό σε κάθε παιχνίδι.

Νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω πολύ τους Σέλτικς, τον Τέιτουμ, τον Μπράουν. Παίκτες σαν εμένα και τον Χάουζερ που σουτάρουν καλά την μπάλα μπορούν να ανοίξουν το γήπεδο και να φέρουν στην ομάδα αυτό που θέλει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βρήκε Σλούκα-Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός - Υπερβολές για ΠΑΟ, λείπουν δύο παίκτες - Το κάνει συχνά ο Αταμάν..."

Δείτε τις δηλώσεις του (στο 1:28:40):

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags