Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας Τζέισον Τέιτουμ έγινε πρωταθλητής του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην καριέρα του. Μετά τον αγώνα που του έδωσε το δαχτυλίδι, τα συναισθήματα τον ξεπέρασαν πλήρως.

Όταν ο διαιτητής σφύριξε, έπεσε στο πάτωμα και έκλαψε. Και μετά ήταν ο Jason Tatum Jr.! Την παράσταση έκλεψε ο εξάχρονος γιος του.

«Τι θα πουν τώρα;», είπε ο Τέιτουμ αρχικά μετά το παιχνίδι, αναφερόμενος σε όλους όσοι τον επέκριναν για τα επτά χρόνια που είναι στο πρωτάθλημα, και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτά τα τελευταία επτά χρόνια ήταν τρενάκι. Έπρεπε να ακούω όλες τις βλακείες που έλεγαν οι άνθρωποι για μένα».

 

Ο μικρός Τζέισον Τζούνιορ είναι παιδί μιας σχέσης με μια από τις αγαπημένες του στο κολέγιο και γεννήθηκε το 2017. Τον βοήθησε να πάρει αυτόν τον τίτλο.

«Το να γνωρίζω ότι υπάρχει μια εξάχρονη εκδοχή του εαυτού μου που παρακολουθεί ό,τι κάνω και ότι πρέπει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, μου έχει διδάξει ένα αίσθημα ευθύνης. Πρέπει να προσέχω πάντα τι κάνω γιατί είναι πάντα παρακολουθώ», είπε ο Τέιτουμ μετά το παιχνίδι.

"Όποια απόφαση κι αν ήθελα να πάρω, έπρεπε να τον φροντίσω. Δεν μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελα. Θα είμαι ο πρώτος που θα πω ότι δεν ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι θα γίνω πατέρας , αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που μπορούσα να κάνω. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είμαι πατέρας», είπε.