Γιώργος Παπαγιάννης: Ο Έλληνας σέντερ ήταν από τα... κλειδιά της νίκης κόντρα στην Κροατία και την πρόκριση της Εθνικής στην Ολυμπιάδα, με τον ίδιο στις δηλώσεις του να σημειώνει ότι πρόκειται για μια δικαίωση όλων στην ομάδα, ενώ παράλληλα δεν άφησε στην άκρη και τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα που υπήρχαν.

«Πήγε καλά. Ήξερα ότι η Κροατία θα παίξει μέσα αρκετά, αλλά ήμουν προετοιμασμένος. Χθες είχα τρία άστοχα τρίποντα και δεν ήθελα να ξανασυμβεί. Δουλεύω αρκετά σε όλα τα κομμάτια, ανάμεσά σε αυτά και στο τρίποντο. Η ομάδα δεν είχε πολλές προπονήσεις μαζί, είχαμε τραυματισμούς, κάποια παιδιά μπήκαν πιο αργά, είχαμε λίγες μέρες, αλλά δείξαμε από την αρχή ότι η μπάλα αυτή τη χρονιά κινούταν πάρα πολύ καλά.

Φαινόταν στις ασίστ, που ήταν σε εξωφρενικά επίπεδα. Αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για μας, εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο. Στην άμυνα βάλαμε όλοι τα κορμιά μας, παίξαμε σκληρά και το αξίζαμε. Σίγουρα είναι μια δικαίωση για όλους. Είχαμε ένα σερί με αρκετές αποτυχίες ή πιο σωστά… μη επιτυχίες, ενώ φτάναμε κοντά. Αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά για μας», είπε ο Γιώργος Παπαγιάννης.