Τι είπε μετά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου του ο Θοδωρής Τσελίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιτυχία του: “Το νιώθω σαν να είναι θαύμα, σαν σε παραμύθι. Ίσως να ξυπνήσω αύριο και να είναι ένα όνειρο”.

Για το παιχνίδι του: “Ο καλύτερός μου φίλος, παγκόσμιος πρωταθλητής, μου είπε να χαλαρώσω και απλά να παλέψω. Αποφάσισα ότι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής ξέρει τι λέει, έτσι ακολούθησα την συμβουλή του”.

Για το πιο δύσκολο παιχνίδι του: “Το πιο δύσκολο παιχνίδι σήμερα ήταν το ρεπεσάζ με τον φίλο μου Γκριγκοριάν, γνωριζόμαστε απόλυτα, έτσι ήταν δύσκολος αγώνας, αλλά ήμουν τυχερός. Εκεί πίστεψα ότι μπορώ να το πάρω”.

Για το αν είχε απαιτήσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Ήξερα ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες όλα είναι πιθανά και αν προσπαθήσεις μπορείς να πάρεις ένα μετάλλιο. Έτσι είχα κάποιες ελπίδες”.

Για το πώς πανηγύρισε: “Κάλεσα την μητέρα μου και τους φίλους μου. Δεν είναι εδώ η μαμά μου είναι στην Αθήνα. Θα γυρίσω να πανηγυρίσω. Δεν πίνω, αλλά αυτή τη φορά θα πιω”.

Για το πρώτο μετάλλιό του με την Ελλάδα: “Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ξεπληρώσω την Ελλάδα, γιατί μου έδωσε τόσες πολλές ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος που έδωσα στην Ελλάδα το πρώτο εισιτήριο”.

Για το αν νιώθει ότι μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω: “Θα ήταν δυνατό, ονειρευόμουν το μετάλλιο, δεν με νοιάζει το χρώμα, είναι σαν να πήρα χρυσό. Δεν με νοιάζει αν ήταν χρυσό, ασημένιο, χάλκινο. Ευτυχώς το πήρα”.