Ο Σέρβος τζούντοκα Νεμάνια Μάιντονφ έχασε από τον Θοδωρή Τσελίδη και δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα του και ξέσπασε στο κοινωνικό δίκτυο Instagram.

«Να με αποκλείσεις μετά από δύο λεπτά και να μη μου δώσεις την ευκαιρία να δείξω απολύτως τίποτα... Είναι αυτές οι αξίες και αυτός ο αθλητισμός και οι Ολυμπιακοί Αγώνες για εσάς, απλοί σκουπιδιάρηδες; Αυτό είναι όλο, κάθε δάκρυ θα σου γυρίσει. Μόνο έτσι μπορείτε να με σταματήσετε, αλήτες. Το τζούντο είναι ένα κατεστραμμένο και μεθυσμένο άθλημα. Εκατό τοις εκατό διαιτητικός έλεγχος της έκβασης του αγώνα... Περνάει αυτός που θέλει να σκύψει και να τους υποκλιθεί. Λοιπόν, δεν θα το πάρετε ποτέ αυτό από μένα, δεν χρειάζομαι τέτοιο μετάλλιο, δυστυχείς σκουπιδιάρηδες.

Και εσείς οι δημοσιογράφοι, δεν έχασα, δεν με νίκησε κανείς, αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο, με απέκλεισαν ήδη για τρία πέναλτι που έφτιαξαν και πέταξαν έξω. Δεν είναι γραφτό, δεν δίνουν. Επειδή αυτή τη στιγμή σε αυτό το άθλημα, οι καλύτεροι δεν κερδίζουν. Δεν ξέρω για το μέλλον, ενώ αυτοί είναι οι νέοι κανόνες τους, δεν έχω και δεν θέλω να ξοδέψω χρόνο και να κάνω τέτοια θυσία για αυτό το άθλημα, γιατί δεν έχει νόημα» έγραψε.