Ντόρο προκάλεσαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την Παραγουανή κολυμβήτρια, Λουάνα Αλόνσο, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε απομακρυνθεί από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς».

Η ίδια βέβαια λίγες ώρες αργότερα διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, προφίλ το οποίο δεν έχει περάσει... απαρατήρητο από μεγάλη μερίδα κόσμου που παρακολουθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ίσως ο πιο δημοφιλής φαν της μάλιστα να είναι ο Νεϊμάρ, με την ίδια να παραδέχεται πως ο Βραζιλιάνος αστέρας της είχε στείλει προσωπικό μήνυμα στα social media για να επικοινωνήσουν.

«Μου είχε στείλει προσωπικό μήνυμα. Μόνο αυτό μπορώ να πω, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω εδώ πέρα» είχε αποκαλύψει η 32χρονη στο «Fox Sports», με την Παραγουανή από την πλευρά της να αποτελεί φαν του Βραζιλιάνου εδώ και χρόνια. «Σπίθα» μάλιστα πίσω από την απόπειρα επικοινωνίας φαίνεται στάθηκε μια αντίδραση του ποδοσφαιριστή σε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει το προφίλ της.

Παρόλα αυτά η έκταση της συζήτησής του δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, με την κολυμβήτρια μάλιστα να παραδέχεται πως είδε το μήνυμα μετά από καιρό μιας και είχε μείνει «θαμμένο» στα αιτήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη αθλήτρια είχε γνωστοποιήσει πρόσφατα, με ανάρτησή της στα social media, ότι αποσύρεται από τον αθλητισμό ύστερα από την πρώτη της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luana Alonso (@luanalonsom)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luana Alonso (@luanalonsom)