Μερικοί λένε για μια ζωντανή σεξουαλική ζωή.  Πολλοί αθλητές έχουν πει ότι πολλά συμβαίνουν κεκλεισμένων των θυρών στο Ολυμπιακό χωριό. 

Σύμφωνα με αρκετούς αθλητές, οι σταρ κάνουν σεξ μεταξύ τους στο Ολυμπιακό χωριό. Οι πιο άγριες ιστορίες λένε ακόμη και για όργια. Ομαδικό σεξ, προφυλακτικά και αλκοόλ.

Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που το σεξ δεν φαίνεται να είναι ταμπού.

To φινλανδικό σάιτ Iltalehti πήρε συνέντευξη από Ολυμπιακούς αθλητές και συγκέντρωσε τις εμπειρίες διεθνών ονομάτων στην ιστορία. Κάποιοι είδαν στενές αλληλεπιδράσεις από κοντά, άλλοι καθόλου.

Ο ειδικός στίβου του Ιλ Άρτο Μπριγκάρε, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, πιστεύει ότι οι φήμες είναι αληθινές.

«Οι φήμες είναι αληθινές. Ξέρω αρκετές ιστορίες. Δεν πρόκειται να πω κανένα από αυτά, αλλά υπήρξε ταχύτητα και επικίνδυνες καταστάσεις. Όχι για μένα όμως», είπε.

«Το σεξ γίνεται πάντα στο Ολυμπιακό χωριό. Οι αθλητές βρίσκονται στο απόγειο της φυσικής τους κατάστασης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όταν τελειώσει ο αγώνας, θέλουν να απελευθερώσουν ενέργεια», είπε στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης η άλτης μήκους Σούσεν Τιέντκε, η οποία έχει αγωνιστεί δύο φορές στους Ολυμπιακούς Αγώνες.