Νεκρή βρέθηκε μια νεαρή γυναίκα που συμμετείχε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Οι Le Parisien και Le Figaro αναφέρουν, μεταξύ άλλων, πως μια 21χρονη γυναίκα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε την εξαφάνιση το βράδυ της Δευτέρας. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και προσπάθησε να εντοπίσει τη γυναίκα χρησιμοποιώντας τα αρχεία του τηλεφώνου της.

Μια πηγή λέει στη Le Figaro ότι η έρευνα πήρε στροφή όταν η οικογένεια του κοριτσιού έλαβε ένα ανησυχητικό μήνυμα. Το μήνυμα έλεγε ότι ο φίλος της γυναίκας είχε κάνει «βλακεία».

Η αστυνομία βρήκε μια γυναίκα νεκρή σε διαμέρισμα που βρίσκεται στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού. Ο άντρας φίλος της γυναίκας βρέθηκε στο ίδιο διαμέρισμα σε ημιαναίσθητη κατάσταση. Μια πηγή λέει στη Le Parisien ότι ο μεθυσμένος άνδρας είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με φάρμακα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το πρωί της Τρίτης η αστυνομία τον παρέλαβε για ανάκριση. Σύμφωνα με τη βρετανική The Mirror , έχει συλληφθεί ως ύποπτος για φόνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, το ζευγάρι έβγαινε για περίπου δύο χρόνια. Πηγές αναφέρουν στα μέσα ενημέρωσης ότι η γυναίκα και ο άντρας της εργάστηκαν ως εθελοντές στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ωστόσο, η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων αρνείται τον ισχυρισμό, αναφέρει η Le Parisien.