Πρωταθλητής Ελλάδας 29η φορά στην ιστορία του είναι ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-0 σε στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι των τελικών κόντρα στον ΠΑΟΚ και κατέκτησαν τον τίτλο στη Volley League.

Ο Ολυμπιακός διατηρησε τον τίτλο του πρωταθλητή διατηρησε ο Ολυμπιακός στην Α1 Ανδρών,, παραχωρώντας μόλις ένα σετ σε τρία παιχνίδια και ολοκλήρωσαν την αγωνιστική περίοδο με δεύτερο τίτλο, καθώς είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Για τους πρωαθλητές κορυφαίος  ήταν ο Σμιτ, που πέτυχε 20 πόντους με τέσσερις άσους και ένα μπλοκ, ενώ από 13 πέτυχαν οι Κλάπβαϊκ και Ραουβέρντινκ. Για τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Κλάπβαϊκ που είχε 20 με πέντε άσους και ακολούθησαν Μουαγκουτουτία και Σαφράνοβιτς με 10.

Τα σετ: 26-24, 25-23, 25-23.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του και θέλησε να συγχαρεί όσους βοήθησαν την φετινή χρονιά τους «ερυθρόλευκους». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήταν μια δύσκολη και μεγάλη βραδιά για όλους, είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλους τα καταφέραμε και τώρα έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε».