ΠΑΟΚ: Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του νταμπλ από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, τα κορίτσια του χάντμπολ πήραν την σκυτάλη και με νίκη (28-13) επί της Νέας Ιωνίας στον τρίτο τελικό σφράγισαν το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του τμήματος.

Αποτελούσε άλλωστε τον μεγαλύτερο στόχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια. Και το έκανε με τον πλέον εμφατικό τρόπο «σκουπίζοντας» την περσινή νταμπλούχο Νέα Ιωνία στους τελικούς του πρωταθλήματος. Διόλου άσχημα για ένα τμήμα που ιδρύθηκε το 2007 και ξεκίνησε την πορεία της από τα τοπικά της Θεσσαλονίκης μέχρι να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα το 2013. 

Πλέον ο ΠΑΟΚ βάζει ως στόχο να διατηρήσει τα φετινά κεκτημένα. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε στην κατάκτηση στο κυπέλλου με αντίπαλο την Αναγέννηση στην Άρτα. Στα προημιτελικά όμως είχε αποκλείσει τη μεγάλη της αντίπαλο Νέα Ιωνία. 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 4-1 με την Χατζηπαρασίδου στο 11ο λεπτό του αγώνα. Με γκολ της ίδιας παίκτριας η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έφτασε σε double score για το 10-5 πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως ήταν καταιγιστική και με Νίκολιτς, Ζύγουρα και Χατζηπαρασίδου με πέναλτι έφτασε στο 14-5 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Με γκολ της Νίκολιτς με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έφτασε τη διαφορά στα δέκα τέρματα για το 15-5 ενώ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Χατζηπαρασίδου η διαφορά έφτασε στα 11 τέρματα για το 19-8 του 38ου λεπτού. Με γκολ των Νίκολιτς, Γκάτζιου οι γηπεδούχες έφτασαν τη διαφορά στα 14 τέρματα για το 23-9 δέκα περίπου λεπτά πριν το τέλος.

Στο υπόλοιπο του ματς που ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστησαν πάρτι στο κλειστό της Νεάπολης.