Η νέα Bold Edition είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τους αθλητές που θέλουν να ξεχωρίζουν τόσο εντός όσο και εκτός τερέν με το μοναδικό της design. Προσφέρει έναν συνδυασμό υψηλής τεχνικής και εντυπωσιακής εμφάνισης.

Η Bold Edition, με το μότο "Bold Not Basic", αποτελεί λοιπόν μία μοντέρνα και τολμηρή αισθητικά έκδοση των κατηγοριών Pro Staff 97L, Blade 98S, Ultra 100L και Ultra26. Το μοτίβο dazzling, σε ασπρόμαυρους τόνους που κυριαρχεί στη νέα συλλογή της Wilson, μαγνητίζει και καθηλώνει τα βλέμματα μέσα στα γήπεδα και αποδίδει τα μέγιστα.

Ιδανική για αθλητές που θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω και όχι απλά ένα μοντέρνο σχέδιο, αφού η συλλογή συνοδεύεται από σάκο και backpack μεταφοράς της ρακέτας.

Η τσάντα της Bold Edition (Super Tour 2 Compartment Large Bold Edition), κλέβει τις εντυπώσεις αφού παρέχει πολλά περισσότερα στους παίκτες και όχι μόνο ένα φανταχτερό σχέδιο. Τους προσφέρει άφθονο χώρο για ενδύματα, παπούτσια και αξεσουάρ αλλά και δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 9 ρακέτες.

Εξίσου όμως εντυπωσιακό είναι και το σακίδιο της συλλογής (Super Tour Backpack Bold Edition) και απευθύνεται σε παίκτες που ζητούν το κάτι παραπάνω. Διαθέτει χώρο για 2 ρακέτες με δυνατότητα κλειδώματος, επένδυση Thermoguard για να κρατά δροσερά τα προϊόντα τις ζεστές ημέρες, αποθηκευτικό χώρο για τα παπούτσια και επιπρόσθετο χώρο για αποθήκευση laptop.

Μέσα από την συλλογή Bold Edition τα δημοφιλή performance μοντέλα της Wilson, Ultra, Pro Staff, Blade, Burn, ξεχωρίζουν τόσο λόγω της εμφάνισης του όσο και λόγω των καινοτόμων χαρακτηριστικών τους.

Η Ultra 100L Bold Edition καταγράφει το έντονο ύφος και το επαναστατικό πνεύμα, ενσωματώνοντας την ισχύ και την ευελιξία σε ένα ελαφρύτερο πλαίσιο.

Η Ultra 26 Bold Edition χάρη στις ολοκαίνουργιες τεχνολογίες ενέργειας δημιουργεί χτυπήματα που χτίζουν εμπιστοσύνη και συντρίβουν τους αντιπάλους.

Η Pro Staff 97L Bold Edition διαθέτει ένα ελαφρύτερο, πιο ισχυρό πλαίσιο για παίκτες που αναζητούν ευκολότερες εναλλαγές στο παιχνίδι.

Η Blade 98S Bold Edition προσφέρει περιστροφή, έλεγχο και αντοχή για μοντέρνο, επιθετικό παιχνίδι. Εκπροσωπώντας τον αθλητισμό, τη νεανική κουλτούρα και την καινοτομία των επιδόσεων αποδίδει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Η νέα Wilson Burn 100LS Bold μετατρέπεται σε μια πραγματική μηχανή περιστροφής. Το μοντέλο προορίζεται για αρχάριους ή juniors που ψάχνουν για επιπλέον περιστροφή, ελιγμούς, έλεγχο, δύναμη και ελαφρύ σκελετό.

Τη νέα συλλογή ρακετών υψηλής απόδοσης & αξεσουάρ Bold Edition θα τη βρείτε διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.