Το νέο παπούτσι του “The Rock”, Project Rock 2 σε συνεργασία με την Under Armour είναι πλέον εδώ και διαθέσιμο για κάθε αθλητή που επιδιώκει μια δύσκολη και καθημερινή άσκηση με μεγαλύτερη άνεση.

Σχεδιασμένο από τον Dwayne "The Rock" Johnson που ξέρει όσο κανείς άλλος τις καθημερινές απαιτήσεις μια σκληρής γυμναστικής, το νέο παπούτσι της σειράς του έρχεται να καλύψει όλα εκείνα που έλειπαν μέχρι σήμερα από έναν αθλητή.

Φτιαγμένο με υποστήριξη και σταθερότητα για εκείνες τις στιγμές που τo χρειάζεσαι περισσότερο. Αυτό το παπούτσι είναι ανθεκτικό και, το σημαντικότερο, είναι κατασκευασμένο για απόλυτη άνεση, ακόμα και στις πιο δύσκολες προπονήσεις.

Το μεσαίο τμήμα του παπουτσιού που φέρει το logo του “The Rock”, δηλαδή τα  κέρατα του Brahma Bull είναι εκείνο το οποίο κάνει το παπούτσι να ξεχωρίζει.

Αυτό γιατί η υφασμάτινη επένδυση με την οποία είναι κατασκευασμένο, παρέχει δύναμη και κίνηση, ενώ διαθέτει σύστημα υποστήριξης με υψηλή αντοχή στην τριβή, ώστε να μείνεις σταθερός όταν το σώμα σου είναι σε κίνηση.

Μια σκληρή γυμναστική όμως περιλαμβάνει και ισχυρούς κραδασμούς που καταπονούν το σώμα.

Το Project Rock 2, χάρη στην τεχνολογία UA HOVR™ που διαθέτει σου δίνει την  απόλυτη αίσθηση μηδενικής βαρύτητας και επιστροφή ενέργειας που χρειάζεται ένας αθλητής, επιτρέποντας  άνετη στήριξη και  εκρηκτικές απογειώσεις.

Επίσης διαθέτει τεχνολογία UA TriBase ™, όπου εκτός από την παροχή μια επίπεδης και σταθερής βάσης, διαθέτει τρεις ζώνες ευελιξίας που επιτρέπουν στο πόδι να κινείται φυσικά.

Απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες που έχουν κάνει την γυμναστική κομμάτι της καθημερινότητας τους και θέλουν να την κάνουν λιγότερο επίπονη και με μεγαλύτερη άνεση.

Τα νέα παπούτσια του απόλυτου, Dwayne "The Rock" Johnson μπορούν να τα βρουν όλοι στο κοντινότερο κατάστημα δίπλα τους.