Facebook Pixel "Ciao Marco"
| 2011-10-27 19:06:00

"Ciao Marco"

"Ciao Marco"

Ο πατέρας του άτυχου Μάρκο Σιμοντσέλι, Πάολο, έβαλε τέλος στις κατηγορίες που δέχτηκαν οι τραυματιοφορείς της πίστας της Σεπάνγκ, αναφορικά με τον θάνατο του Ιταλού πιλότου.

Οι τραυματιοφορείς προσπαθώντας να μεταφέρουν γρήγορα τον άτυχο αναβάτη στο ασθενοφόρο, ένας από αυτούς παραπάτησε, με αποτέλεσμα ο Μάρκο να πέσει από το φορίο, δημιουργώντας έτσι διάφορες φημολογίες σχετικά με τον θάνατο του Ιταλού.

Ωστόσο, ο πατέρας του Σιμοντσέλι, Πάολο, τόνισε ότι οι άνθρωποι της πίστας δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, καθώς ο γιος του είχε αφήσει, ήδη, την τελευταία του πνοή...

"Ήμουν εκεί κοντά, ο Μάρκο ήταν ήδη νεκρός, δεν μπορούσε να αλλάξει τίποτα. Τους βοήθησα να βάλουν το φορείο στο ασθενοφόρο, έπιασα το χέρι του και του είπα “Ciao Marco”. Δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Όσον αφορά στα υπόλοιπα, ίσως θα πρέπει οι τραυματιοφορείς να είναι πιο προσεκτικοί, αλλά αυτοί οι άνθρωποι εκείνη τη στιγμή προσπαθούσαν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Στη δική μας περίπτωση ο Μάρκο έχασε τη ζωή του στην πίστα…", ήταν τα λόγια του Πάολο Σιμοντσέλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags