Τραγικές στιγμές βιώνει ο πρώην προπονητής βόλεϊ του Α.Ο. Θήρας, Μπράνκο Γκάιτς, καθώς έχασε λόγω κορωνοϊού και ιατρικής αμέλειας το ένα παιδί από τα δίδυμα που περίμενε η σύζυγος του, ενώ κινδύνευσε και η ζωή της!

Ο Σέρβος αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Α.Ο. Θήρας και να επιστρέψει στο Βελιγράδι, προκειμένου η γυναίκα του να γεννήσει εκεί τα δίδυμα που κυοφορούσε.

Όπως αποκάλυψε ο Γκάιτς, την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου η σύζυγός του, Νατάσα, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου με συμπτώματα κορωνοϊού. Το νοσοκομείο δεν ήταν αναφοράς και οι γιατροί εκεί της συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι της.

Λίγη ώρα αργότερα, η Νατάσα Γκάιτς παραπονέθηκε για νέες ενοχλήσεις και μετέβη σε άλλο νοσοκομείο. Αφού διαπιστώθηκε ότι νοσεί από τον κορωνοϊό, οι γιατροί που την εξέτασαν της είπαν πως δεν έχει πρόβλημα με την κύηση και πως δεν μπορούσε να παραμείνει στο νοσοκομείο εξαιτίας της ασθένειας.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 3 Νοεμβρίου, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εκτάκτως στο πρώτο νοσοκομείο, όπου αρχικά δεν την είχαν δεχθεί. Από τον υπέρηχο που της έγινε διαπιστώθηκε πως το ένα έμβρυο ήταν ήδη νεκρό και η Νατάσα Γκάιτς αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο. Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη γυναίκα και το δεύτερο παιδί, το οποίο είναι υπό μηχανική υποστήριξη. Η Νατάσα έχει μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο, καθώς εμφάνισε βαριά συμπτώματα πνευμονίας.

Μια ημέρα μετά από συνέντευξη του Μπράνκο Γκάιτς, στην οποία μεταξύ άλλων είπε «Να μην χαθεί κανένα άλλο αγγελούδι από την αβλεψία των γιατρών», η διοίκηση του νοσοκομείου του Βελιγραδίου σε ανακοίνωσή της διέψευσε τις καταγγελίες του γνωστού προπονητή.

«Εδώ αν δεν έχεις κάποιον γνωστό να σε βοηθήσει δεν έχεις την ίδια αντιμετώπιση κι η κατάσταση στο σύστημα υγείας είναι πραγματικά τραγική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σέρβος προπονητής μετά τη διάψευση, ξεσπώντας μέσω των social media.